Колеги!Пипъли!
Прочетох за проблема,и като един от най-присъстващите и живеещи с форума хора,не мога да не взема отношение и да не дам някой предложения!Дано да бъда полезен
Относно реда в темите:
Предложението ,да се пускат офертите само в първият пост на темата е най-подходящ,всички актуализации са се упоменават в последният пост,а промените да са в първия пост.
Относно ъпването,тъпо е!Нека се прави веднъж седмично!Във други форуми е така,реда е по-добър.Темите с интерес,сами ще изплуват,защото се коментира в тях!
Всеки ден отварям темите с интерес да видя нещо ново или това което ме интересува ,и отсреща ме зяпа емотикон или някакво пожелание
Относно снимките,вижте темата на Мишо!
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,515.0.html Снимките не натоварват с нищо отварянето на темата!
Без снимки е изключително ТЪПО!Не хваща окото.
Относно заключените теми:Моля ВИ,който отговаря за този сайт
Направете едно подразделче към "Продава"-озаглавете го както искате-архив,приключени теми и т.н.
Прехвърлете там обявите ,които са заключени.Чак до 10 страница има неприключили теми!Смърт ми е да ровя,когато нещо ми притрябва.Говоря за НО!
Относно броят активни теми!
УжаЗЪЪЪ..!
Или някой не знаят ,или е пропуск техен или не им пука!!!
Направих си труда да преброя неприключените теми-106 от 57 потребители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Що за съобразяване с правилата!
Ако всеки с повече от една тема си ги обедини,ще имаме 57актуални обяви!
Една страница е от 40 обяви,значи ще имаме страница и малко с обяви.
Е , тогава ще е много по-лесно да се търси!Няма да има нужда и от досадните ъпчета-пъпчета....
Хората с повече от една тема неприключена
по някаква причина:
krasimirt-3 теми
prognosis-2
jopeto-3
vikor-8
br185-2
widowmaker-5
spas_tf-2
misho_tabakoff-5
chiMol-4
Adrian-2
XRISTO-2
Ico N-2
gen4o-2
ivo-6
aston-2
TMZ-4
pavel75-2
rumianov-3
CaLLlo-2
Сaprycorn-2
Жоро-3
Heksi-2
Модераторите ,имате списъка,правете както сметнете за добре.
Това са някой неща,които бих подобрил.
Успех с реформите