Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железничари източват гориво от локомотив на БДЖ
pach:
Продължаваш да ровиш л*****ната.
Обяснявам бавно, за да успееш да го разбереш и ти!!!
Това --->
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3075.msg56551#msg56551 date=1300790236 ---В електровозите се краде трансформаторно масло.
--- Край на цитат ---
написано след това --->
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3075.msg56550#msg56550 date=1300788207 --- За мен лично,нещата седят така,колкото и нескромно да звучи.
-Не бих загубил за пари нещо ,което не се купува с пари!
:pleasantry:Като се замисля обаче това дето си зареждам телефона и си варя кафе в машината при тез цени на ТоКа си е.... :scratch_ones_head:
За компотите не знам, но бяха санкционирали дежурния ръководител на гара Сопот преди години че пекал чушки на ток зад гарата. :nyam: :nyam: :nyam:
--- Край на цитат ---
звучи като директно обвинение към колегата съфорумец.
Но ти си явно русоляво момченце, че държеше да покажеш колко много знаеш,точно в този момент,
е въобще не се усети как обвиняваш или най-малкото обиждаш без основание!!! :angry: :angry: :angry:
Не стига това че си в лайната до шия , ами продължаваш да се пениш като....да не уточнявам.
Съжалявам, че трябваше пред всички да ти обяснявам такива елементарни неща, но като не ти увира акъла... :pardon:
Мисля че дължиш едно извинение на Миро, пък това че теб акъла ти още не стига друг път ще го изясняваме.
--------------------
Колкото до кражбите съм наполно съгласен, но какво като си плямпаме тук????
Някой от вас да е направил забележка на кондуктора който си слага парите в джоба, вместо да издаде билет?
Или поне да се е опитал да му обясни , че така краде най-вече от самия себе си?
Много е лесно зад клавиатурата да се пише, ама на истински действия какво правите???
Прэ.одължавам да подкрепям Миро - нека тази тема бъде заключена.
Все пак тук е моделистки форум, а не форум на "обществената съвест"!
liro4605:
Нежелая извинения! :good:Въпросното Саше обаче явно неразбира, че с писаното тук ,утре може да бъде привикан в Транспортна полиция да разкаже какво знае. :fool:Тогава да го видя!?!?! :scratch_ones_head:
Айде да сложим край на тази тема?
KRAKOMOBILA:
Да - неведнъж съм правил забележка, че искам да ми бъде издаден билет след като съм си го платил. :dirol:
А за това, че ми изопачавате думите - ваша си работа. Аз написах в прав текст какво се случва при електровозите и никога, никого не съм обвинявал. Вие като си търсите под вола - теле, ваша си работа. Някъде да съм написал, че конкретен човек краде трансформаторно масло от електровоза ? Не съм, а това, че интерпретирате както ви падне - си е ваша работа.
И нека ме привикат в която и да е полиция - има си телеграми в които си пише, къде, кога, какво, как и т.н.т
А иначе Пламене - силно ти препоръчвам да не се обръщаш към мен с "момченце" и тем подобни епитети - тъй като аз няма да търпя като други съфорумци. И честно казано не искам да си променям отношението към теб - за втори път ти го казвам. :)
lubo_gumata:
Колеги,по-кротко! :) :victory:
Да сложим край на тази тема? :good:
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Der Hetzer:
Пламене, чудя се как пропусна да се сджафкаш с твоя приятел, който иска да купува крадени кофи ток, а се нахвърли на Кракомобила... :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия