Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Фиксиране на релсов път
Vlado:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=31.msg11385#msg11385 date=1224150045 ---Е, чак пък липсата на "фуга" да доведе до изкривяване?! Едва ли температурното разширение на релсите /при положение, че температурните промени едва ли са повече от 10 градуса/ ще е чак такова като на истинските... ;)
--- Край на цитат ---
Абсолютен факт! Наскоро преправях Y образната ми стрелка към депото и магазията, защото не бях оставил междина и през лятото езикът на стрелката, в следствие на натиска, не даваше добър контакт и влаковете прекъсваха там.
pach:
Да топлинното разширение в стаята и минимално , но само за истинските релси (в 1:1№ но нашите моделни , се произвеждат от съвсем различни материали и Владо (и другите колеги които съм питал) са абсолютно прави.То по тая причина май трети път ще променям дължината на релсите в малката част (20 см) на моя модул...ту е дълга , та се забива в релсите на съседа , ту е къса ,та тракат колелата повемче от необходимото...Дано третият път уцеля размера !
:D
Best Ripper:
Ето най-правилния и непогрешим метод за фиксиране на релсов път от всякакъв вид, профил и код:
http://galerie.tt-pics.de/details.php?image_id=4128
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vlado:
;D Непогрешимо! Как не съм се сетил?!?! ;D
Maktub:
;D Какво ти фиксиране, това си е направо занитване!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия