Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет в н2о ))Вече и с вода)

<< < (4/22) > >>

niki:
оо неее, 2 месеца го мислих, писах по горе, че ще е с формата на буквата г, размера е 3метра на ,, отвесната греда, и 2, 60 метра на хоризонталната, и дебелини на гредите по 1, 30, ще импровизирам с осветлението, защото тоците са ми  леко нпозната материя, и сега се уча да запоявам. план има, но ако някъде не импровизирам няма да съм аз)) признавам веднага и без бой

mitko359:
Браво !! Сигурен съм че макета ще стане чудесен!
Един съвет: Направи двойни трасета там където можеш! Ако някой ден (сигурен съм че ще дойде)  решиш да дигитализираш влаковете ще е добре трасето да е двойно че да се движат в различни посоки и т.н.
Къде ще е гарата и как плануваш да стане вземи разцъкай SCARM че  да видим !! Ето ти линк за изтегляне на тая програма с която виртуално представяме макетите си: http://www.scarm.info/index_bg.html
А ето и темата на създателя: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2720.0.html

niki:
дааа, разбира се  има двойни трасета, това което се вижда  в момента е една мнооого малка част от цялото, дори така съм предвидил проекта, че да имам 2 независими токови  кръга, видях я програмата преди около месец и си поиграх с нея, но преди да зпочна поне 2 месеца обмислях кое как и колко, което до  голяма степен зависи от мястото с , което разполагам, и тъй като още не е готово помещението за влаковете, а имам и други хобита)))))))))))) нямам избор и правя ново помещение, но както писах и преди ме сърбят ръцете и почнах да си макетсвам, на модули, да мога да пренеса лесно после, върху конструкцията с двойно дъно за кабели и тн, та за това още нямам и осветление монтирано, но както се казва, като локомотив  съм набрал скорост и вече няма спиране), ами аз как да кажа за някои неща съм от страта школа, рисувам си на ръка, както и всичко сам ще си правя, по бавно, но за това пък кеффффффффффффффффффффф ;D

mgirginov:
Ники, ти защо не използваш точки, край на изреченията, главни букви, препинателни знаци и всичко, което се нарича българска граматика? Аз искам да ти чета мненията и информацията, която публикуваш, защото ми е интересно, но ме отвращава стила ти на писане, който със сигурност е придобит вторично. Не се сърди, но тук се опитваме да пишем нормално. А, иначе всички се радваме на ентусиазма и хъса ти. Успех !  :hi:

gts.best:
 :good: :good: :good:
 :good: :good:
 :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия