Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет в н2о ))Вече и с вода)
pach:
Това ли е?
Не е много ясен...Дай го в по-едър план евентуално.
:)
Срува ми се, че имаш поне едно ухо...и височините не са много ясни...
niki:
Това, ами височоните са ми ясни на мен, тука не са много, защото набързо го направих и ми е първи досег с програмата, а иначе имам 2 уши, носа ми е един, за щастие :lol:
Ivo Nedkov:
niki, изглежда мащабен проект! Добре е, че го правиш на няколко нива.
Само внимавай с наклоните и прави проби дали локомотивите дърпат вагоните... :yes:
niki:
Внимавам, но както се казва , който не работи, той не греши.Най-високите точки са ми на 12-13 см, като трасето, което ги ,,достига е поне1,30 метра.Тези части , които са готови, съм ги тествал и видимо няма никакъв проблем. А иначе хвърлих се на по сложен проект, защото е предизвикателство и ще отнеме повече време за правене, което е май по големия кеффффффф :drinks:
pach:
Ако за 1,30 "преодоляваш" 12/13 сантиметра си е направо мъка и унищожение на локомотивите.
Надминал си два/три пъти нормите за "горно строителство" в макет.
Нормата е максимум 4 см на 100 см трасе (40/1000),
като всички отдавна препоръчват дори да е под 3,5 см/100см...
Теб направо ти трябва ...зъбчата железница.
В сървъра на Павката (pavel75) има ръковдството на Ботев, в два формата.
Дърпай и чети бързо, преди да си загубил излишно време.
Щото така вече и нас взе да ни мъчиш....
По въпроса за ушите - а как ще се справяш с късото съединение което те формират.
За "устата" - те тоя ...рапър ли беше ....не знам да е моделист от нас! :sarcastic:
ПП...то било "един нос" ....... :scratch_ones_head:ама и него не съм го чувал!?!!! :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия