Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проблем с локомотивче

(1/3) > >>

ivelinkk:
Имам проблем с локомотив от джуниорски сет.Като дам на пред моторчето върти а локомотива не тръгва трябва да дам до край и тогава тръгва така е и на зад защо ?  :(

toniemi:

--- Цитат на: ivelinkk link=topic=3144.msg58256#msg58256 date=1303741547 ---Имам проблем с локомотив от джуниорски сет.Като дам на пред моторчето върти а локомотива не тръгва трябва да дам до край и тогава тръгва така е и на зад защо ?  :(

--- Край на цитат ---
За това е джуниорско!
Въпреки че тези таралясници имат проста механика!
Обърни го и допри двете жички до колелата и виж къде се губи движението.Три зъбчатки са!
На битака по левче,до пет лева ще си купиш такива локомотивчета,аз ги подминавам.
Тук във форума някой искаше баснословни суми за такова :lol: :lol: :lol:

ПП Уточни си,дали върти или само бучи!
Ако само бучи,значи някъде ти затяга нещо по щангите или навити косми по осите,и като подадеш повече ток-тръгва!

mitko359:
хе при мен на джуниорския ми сет локомотивчето хвърчеше дори като дадях МАХ то излизаше от релсите и се преобръщаше  :lol: :lol:

Best Ripper:
Да не е джуниорско с ластична /ремъчна/ предавка? Ако е такова, смени ремъка /ластика/.

ivelinkk:
Има косми да  :lol: как да ги махна нещо да го разглабям ? дано има на битака да си спазаря 2 3  :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия