Преди известно време се захванах с проект за торно(обръщател)предвид ограниченото време проекта към монета е в застой,но все пак реших да представя постигнатото.
За част от материалите съм използвал други играчки които съм закупил от магазини за втора употреба,а за PVC плосккостите съм благодарен на фирма "АРТ Принт" гр.Добрич
и така започнах с покупката на детска играчка кран от магазин за втора употреба откъдето се сдобих с ето този редуктор
събраните ненужни детайли от две сгради на фалер влязаха в употреба
благодарение на предосавените "отпадъци" от гореспоменатата рекламна къща и няколко часа над проекта постигнах ето това
Благодарение на нашият съфорумц liro4605 и предоставените от него снимки се стигна до този резултат
засега поради ангажименти проекта е замразен и следва продължение на темата
това са пробите на обръщателя
http://vbox7.com/play:f9db670cприемам всякакви критики с цел подобряване на проекта
боядисването ми е последна грижа засега все пак това е проба за изработка на такъв обръщател
Предстои:
1.Изработка на шахтата за обръщателя
2.боядисване на цялото изделие в подходящ цвят съответстващ на истинските обръщатели
3.Изработка на електронно управление на база микроконтролер със следена на текущата позиция е автоматично спиране на желаното отлконение
Благодаря за вниманието и моля без коментари че ако си го бях купил ще е по добре