Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Алтернатива на централата на Роко.

(1/2) > >>

zazo:
Напоследък си карам по често влаковете, а съм и в процес на дигитализация, демек монтирам декодери, които ми се налага да програмирам след това. И централата на роко някак взе да ми дотяга, най-вече това, че няма четене на CV-тата. Та се замислих какви са алтернативите съотносими като цена. Нямам преки наблюдения върху никоя от другите системи, та ще се радвам да споделите мнения. В момента оглеждам Dynamis на Bachman http://www.dynamisdcc.co.uk/, но трябва да огледам и останалите играчи.

gts.best:
Централата на МИНИТРИКС чете реалните стойности и след това ти дава възможност да ги променяш. Това е и причината да я имам, ползването е изключително просто. Роковската я ползвам за каране.
Поздрави.

zazo:
А каква е причината да не караш с триксовата?

pach:
Ако не ти е спешно (до 3/4 месеца),
подготвям самостоятелен кит съвместим с Роко-мишките но четяш всичко в реално време.
+ бустер и някое друго декодерче...
Това също е алтернатива (особено ценова). :spiteful:

gts.best:
Няма причина да не карам с Триксовата. Роковската е на трасето за каране, триксовата на релсата за програмиране.......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия