Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 17:01:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11]
  Изпечатай  
Автор Тема: Ebay  (Прочетена 9039 пъти)
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #150 -: 12 Януари 2011, 10:46:27 »

В единият от моите случай беше по Коледа - PayPal ни даде отсрочка 15 дена , защото продавачът им доказа ,че е пратен пакетът - демек имах защита на парите още време
Активен
widowmaker
Сделки: (6)
Hero Member
Публикации: 1283

Ep. I - K.P.E.V. - София

Профил
« Отговор #151 -: 12 Януари 2011, 10:52:33 »

Аз съм пускал диспут 50-на дни след плащането и не е имало проблем.
Човекът беше объркал номера на блока и пакетът беше отвисял в друг клон близо месец.
Взех си го де, Български пощи си бяха направили труда да ме издирят.
Активен
zazo
Сделки: (13)
Hero Member
Публикации: 1717

Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен.

Профил
« Отговор #152 -: 12 Януари 2011, 10:54:12 »

Не заблуждавай човека, срока беше намален от 60 на 45 дни.
Активен
widowmaker
Hero Member

Ep. I - K.P.E.V. - София

Профил
« Отговор #153 -: 12 Януари 2011, 10:58:14 »

Аз съм пускал упоменатият диспут след като срока беше намален на 45 дни!
Не коментирай без да си наясно, моле те.
Активен
zazo
Hero Member

Профил
« Отговор #154 -: 12 Януари 2011, 11:51:22 »

Аз се сещам за причината да мислиш, че е станало така. Чети пак, защото следващия път може да видиш неприятно съобщение за грешка, аз съм го виждал. Не е хубаво да се говори наизуст.
Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2370

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #155 -: 12 Януари 2011, 11:55:31 »

На 10000 продажби не са толкова много (рейтинг 99.8%), то винаги си има и недоволни.

Аз си правя труда да "чета" (с "гугъл транслейт"  хитрец) негативните.Нямаш на представа за какви глупости се оплакват някои.Има такива мрънкала по света...  Да!
Активен
widowmaker
Hero Member

Ep. I - K.P.E.V. - София

Профил
« Отговор #156 -: 12 Януари 2011, 12:12:51 »

Аз се сещам за причината да мислиш, че е станало така. Чети пак, защото следващия път може да видиш неприятно съобщение за грешка, аз съм го виждал. Не е хубаво да се говори наизуст.

Аз казвам това, което ми се е случило, пък било то и веднъж.
Не давам съвет как да процедира, нали?

Не говори глупости "наизуст", моля те!
"Не е хубаво"!
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #157 -: 12 Януари 2011, 13:31:58 »

Изпуснете парата...защото всичко зависи от ...параметрите на конкретната "сделка".
Диспут можеш да повдигнеш и на 59-тия ден (на 60-тия просто автоматично се изтрива всичко от папките ти)
стига да не попаднеш на "автоматичните" софтуерни функции заложени в Ибея. А това е доста трудно - да се свържеш със жив човек отсреща  саркастичен.
Това впрочем, след ъпгрейда от началото на ...ноември ли беше чеша се, май доста добре е вече застъпено - говоря за автоматичните от типа "въпроси-възможен отговор" при повдигане на "диспут".
 Аз също ползвам "механичната" гугъл-преводачка и резултата понякога е ...шокиращо въртящ се в един затворен кръг (при повдигане на диспут де...).

При всички положения, моето мнение е, че не трябва да се чакат крайните срокове, а да се "атакува" незабавно продавача с ежедневни (ако трябва, щото някой се ослушват от отговор веднага) писма запитвания, непременно през Ибея (щото всичко се регистрира там), което в 90 % от случайте се окзва достатъчно и най-големият тъпанар отсреща (не че и тук нямаме такива) да се откаже от мошеничество на "дребно" и да изпрати стоката, макар и със закъснение.
Имах подобен случай, продавачката (!) поучи отрицателен фийдбек от мен в края (58-мия ден  хитрец) и след две седмици и половина стоката се оказа при мен. В този случай аз бях плюл на парите, защото ми извърташе нещата така че да ми върнела някаква доста по-различна сума от платената ...мисля че искаше да върне само 1/3....!!!
Е не стана  Да! както и се искаше.
А избързах с отрицателният фиидбек, за да не го "изпусна" както ми се случи на два пъти!
Ясно е че положителните не търпят такива изчаквания - давам ги веднага съграсно "правилата" които спазва и е описал някъде тук Мишо Табаков!
 Моите уважения!
Активен
zazo
Hero Member

Профил
« Отговор #158 -: 12 Януари 2011, 14:58:16 »

"Не е хубаво"!

Не е.
Активен
sumosan
Сделки: (0)
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« Отговор #159 -: 10 Декември 2011, 17:39:16 »

Здравейте,

Често поръчвам стоки от американски сайтове и забелязвам, че много от тях предлагат услугите си само на граждани на САЩ или пък таксите за използване на чуждестранни карти са прекалено високи.

За да преодолея това неудобство, регистрирах виртуален адрес в www.viaddress.com.

Регистрацията, както и част от услугите са безплатни, а таксите за съхранение и изпращане на покупките са значително по-ниски от останалите сайтове, предлагащи подобни услуги.
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #160 -: 10 Декември 2011, 18:02:26 »

Ще проверим, наистина  ли американците са такива белъци, или някои събират инфо за банкови карти и парични сметки.
Активен
daddy_g
Сделки: (5)
Full Member
Публикации: 233

N & HO

Профил
« Отговор #161 -: 06 Януари 2012, 09:08:13 »

Вчера се появи нещо интересно в бея:
http://www.ebay.de/itm/X10225X-Sachsenmodelle-H0-14009-Wagenset-Balkan-Express-Wechselstrom-OVP-/290626022185?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item43aaa92b29

http://www.ebay.de/itm/Sachsenmodelle-14010-Wagen-Set-Balkan-Express-II-Spur-H0-OVP-/270859593566?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item3f107d675e
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #162 -: 06 Януари 2012, 10:17:02 »

Pървият сет е за променлив ток (Merklin)
Активен
zazo
Hero Member

Профил
« Отговор #163 -: 07 Януари 2012, 20:36:16 »

Тези сетове стоят отдавна. Цената им е напълно безумна. Първия (14009) на търг в момента свършва на 100/100 и нещо евро, а втория (14010) около 80, понякога и по-малко. Интересното е че преди време цените им бяха наопаки, Балкансет 2 беше по-скъпия.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11]
  Изпечатай  

Отиди на: