Други организации и клубове > Бургас и региона | Burgas Area

Среща в Бургас на 14.05.2011 год.

(1/2) > >>

TheJackal:
Дойде време пак да се съберем в Бургас на 14.05.2011 год. Мястото на срещата е от 17.30 часа пред сградата на БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ - централен вход.  :yes:
Всеки който желае да присъства на срещата е добре дошъл! :hi:

liro4605:
Искам да ви помоля нещо  :hi:!Обсъдете го на таз среща дали ще може да я правите през деня понякога ,или да може между влакове 8611-8614 и ние от Пловдив и Стара Загора да се включим.Г-н Георгиев ще ви обясни за промеждутъка между влаковете.
    Така ще може и да си правим "Еконт" по нашенски  :yes:!.

TheJackal:
Миро, от моя страна проблем няма по кое време ще е. Но някой се падат да работят по някога събота и неделя, поради тази причина ги правим след 17.30 часа за да може времето да е удобно поне за нас от Бургас. Телевизията в която работя е точно до Ж.П. Гарата - Областна управа, има един денонощен магазин "Тришър" - за цигари и алкохол, там на третия етаж е ТВ. На 100 метра от гарата живея. Така, че който дойде да свирка и ще се радвам да се видим, запознаем. За делото по всяко време на денонощието съм на линия. Лягам към 2.30 часа и ставам към 5 - 5.30 часа най - късно.:drinks:

nilfe:
Фенове, ако не съм дежурен събота мисля да се присъединя към вашата среща. Ще го обсъдим Стефчо по-късно, като разбера графика си. Поздрави.

hristo_t:
Този път няма да пропусна срещата.Там съм
@ - nilfe -ако ще идваш на срещата ще ти пиша на лично -- за някой друго пакетче от дръвчетата....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия