Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Относно телефонния способ и ПАБ
fpk1999:
По моята линия Пловдив-Панагюрище телефонните стълбове започват от гара Съединение и свършват на гара Стрелча.Защо по линиите по които съм пътувал винаги е така например линията до Пещера.Там пак стълбовете започват от първата гара след Стамболийски в случая Кричим и свършват на последната гара преди крайната Пещера.Излиза че започват от гарата до която е била първо линията например едно време е била до Съединение.Аналогичен е случаят на тесноленейката - стълбовете са от Велинград юг до Банско а първо линията е била до Велинград юг.Защо е така и въбще ми обяснете за телефонния способ като цяло защото този метод за осигуряване на движението ми е ЛЮБИМИЯТ :yahoo:.
:)
bdz43r:
Наличието на стълбове не е показателно за способа за осигуряване на движението.
Едно време навсякъде е имало стълбове с телефонни/телеграфни проводници по тях.
Сега на някои места въздушните проводници са заменени с подземни кабели. Точно такъв е случая между Септември и Велинград, където също е имало стълбове някога, но движението продължава да се осигурява и сега по телефонен способ. Същото се отнася и за Пещера.
На някои места пък е запазена въздушната линия, но отделните проводници са заменени с кабел, окачен по стълбовете.
fpk1999:
Дори наличието на стълбове да не е показателно за метода по панагюрската линия също и по пещерската линия такъв метод се ползва(л) защото по спирките си личат отрязаните жици за телефоните(телеграфите).На спирка Дюлево има стълб за такъв способ и има по него 4 отрязани жици а на спирката има три чашки точно за тях.Може ли да ми кажете по кои линии още се ползва телефонен способ и има ли линия по която се използат(използвали) телеграфи защото тези линии знам че са много малко.Когато пътуваме до Дюлево съм забелязвал че след като началникът на гара Съединение посрещне влака веднага тича към стаята си в гарата и след минута-две излиза и изпраща влака.Дори се е случвало влака да стои повече докато излезе да го изпрати.Данеби след посрещането на влака да отива и да се обажда например на Стрелча или Панагюрище и след отговора да го изпраща или тези телефони се ползват само при извънредни случаи. :search:.
bdz43r:
http://www.rail-infra.bg/cms/export/backup/gallery/downloads/referenten_dokument/Figura_2.pdf
Пак казвам - стълбовете и отрязаните проводници не означават непременно телефонен способ. По линията Радомир - Кюстендил също има стълбове, но не е телефонен способ, а ПАБ (полуавтоматична блокировка), която също изисква наличие на телефон.
Независимо от използвания метод, телефонът е задължителен, дори при най-модерните осигурителни системи.
bdz43r:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3177.msg59192#msg59192 date=1304709328 ---Данеби след посрещането на влака да отива и да се обажда например на Стрелча или Панагюрище и след отговора да го изпраща или тези телефони се ползват само при извънредни случаи. :search:.
--- Край на цитат ---
Това е ръководител-движение.
Обикновено той е уговорил изпращането на влака още преди пристигането му, но след пристигането, ръководител-движение трябва да отвори изходния светофор, за да изпрати влака.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия