Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Относно телефонния способ и ПАБ
Best Ripper:
Ей, един майтап пуснах и като захапахтеееее... :haha: :lol: :lol: :lol: До утре цяла дисертация ще вземе да се събере... :dance1:
fpk1999:
Ами как е положението по Кюстендил-Гюешево :scratch_ones_head:.Там сигурно кабелите са подземни защото стълбовете са разпокъсани :pleasantry:.От Кюстендил до Соволяно няма стълбове след Соволяно има до Мазарачево до Кършалево имали няма ли не знам до Церовица не съм виждал стълбове(може и да греша :agree:)на Кутугерци има стълб а след Преколница съм сигурен че има до Гюешево.
liro4605:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3177.msg59764#msg59764 date=1305637167 ---Всеки ден на път за работа минавам през гара Подуене и в източната й гърловина, тъй като път две е безнаставов, бързия от Димитровград винаги ме изненадва, идвайки тихо откъм Пловдив. Така че мога да потвърдя - безнаставовият път е много тих. Чува се само едно леко жужене, което я го чуе човек, я не.
--- Край на цитат ---
Другия път като се разминем там ще го направя шумно :locomotive: :patsak: :locomotive: :whistle: :locomotive: ;D
Иначе в действителност от безнаставовия път се чува само едно свистене.
fpk1999:
В участъка Радомир-Кюстендил проводниците подземни ли са или въздушни :blink:???Виждал съм че има стълбове ама ми се виждат без жици :mda:.
bdz43r:
Въздушни са.
Стоманените телове по стълбовете са заменени с кабел.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия