Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 17:07:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Продавам пълен комплект влакчета мащаб ТТ/1:120/  (Прочетена 1080 пъти)
to6eto
Сделки: (0)
Newbie
*
Публикации: 4

Профил
« -: 09 Май 2011, 12:52:15 »

Здравейте,продавам комплект влакчета.Съдържанието е следното:Дизелов локомотив 118 146-0:Дизелов локомотив М61019:Локомотив V36255 и два парни от които единият е за части.Една двуетажна мотриса перфектна цвят зелен.Два хладилни вагона едият е Budweiser.Един пътически и товарен вагон ретро.Един ресторант вагон Митропа и 10 товарни/Fina,Mobil,Shell,Gasolin i други/.Четитри от тях са 4 осни.На някои липсват дребни детайли с4упени с времето,може да се използват за резервни части.Трансформатор PIKO FZ1 i много релси/прави,леви и десни/.За информация и снимки ми пишете на e-mail:nik_toshev@abv.bg.Искам да уточня че са стари и искат обслужване.Изпращам с еконт и наложен платеж с опция да прегледате стоката и ако решите да я вземете.Цената на целият комплект е 250лв.Към тях давам и бонус товарна платформа неупотребявана с малко релсов път но мащаб HO.Иначе цената на комплекта HO е 15лв.Ако има желаещи да ми пишат на e-mail.  
Ако някой се интересува чакам предложение за цена от вас.Искам да кажа че комплекта е на мой близък който е извън България и ме помоли да го продам по възможност комплекта.Аз лично не се занимавам с това.Цената е определена от моя човек но предполагам,че при желание може да стигнем до разбиране.Лек ден на всички.
« Последна редакция: 10 Май 2011, 22:44:47 от to6eto » Активен
to6eto
Newbie
*

Профил
« Отговор #1 -: 11 Май 2011, 10:38:44 »

Здравейте ето цените по отделно.Който прояви интерес за снимки и въпроси да ми пише на e-mail nik_toshev@abv.bg.
Трансформатор ПИКО FZ1-35лв.-продадено
Релсов път/стрелки,прави,леви,десни/голям брой са всички на цена 25лв.-продадено
Перфектна цистерна ШЕЛ-8лв.-продадено
Перфектна цистерна БП-8-лв.-продадено
2 хладилни вагона комплект единият Budweiser-18лв.-продадено
2 товарни + 1ретро пътнически -15лв.-продадено
6 цистерни/с липсващи елементи но на ход/може и за резервни части само за 10лв.-продадени
2 локомотива черни единият е за резервни части може и да се отремонтира -45лв.-продадено
Ресторант вагон Mitropa-15лв.-продадено
Мотриса перфектна двуетажна-25лв.-продадено
Приемам всякакви предложения от вас.При покупка на всички артикули от 1 човек отстъпка 20%.
« Последна редакция: 12 Май 2011, 12:16:38 от to6eto » Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #2 -: 11 Май 2011, 12:50:01 »

Темата е в пълен разрез с правилата за раздел продажби!
И въобще модераторите къде спят - дори никнейма е в разрез с правилата на форума!!!
Активен
to6eto
Newbie
*

Профил
« Отговор #3 -: 11 Май 2011, 13:06:22 »

Какво е нередното което ви пречи господине?Просто имам комплект влакчета които искам да продам.Обявил съм цената,понеже не знам как да кача снимки съм си дал ел.пощата за контакт.Ако все пак нещо съм направил неправилно нека модераторите да кажат,и ако е така моля да бъда извинен.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: