Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия
Важни срещи и мероприятия на Сдружението
pach:
НЕма лошо...снимките и те ли се плащат от гръцките любители?
Или можеше и ние да поснимаме малко по трасето?
Трябваше ли да платим на сдружението за информацията и евентуалните фотографии които ще направим?
Пък сега се оказва, че само ние на сме знаели, съдейки по постовете на някои други!
За пореден път се убеждавам, че ..."информацията струва пари", само дето на нас никой не ни е искал такива...
:hi:
KRAKOMOBILA:
Off-Topic:Точно пък ти като знам как си се залетел да снимаш..... Хайде моля ти се. Информация се появи във Лок форума - предишния ден преди пътуването. Пак там съм пуснал информация за предстоящите пътувания през май и септември - ще ми е интересно колко снимки от теб ще видя на въпросните пътувания.
pach:
Off-Topic:Защо пък не? Когато аз започнах да снимам, ти още не си бил проект.
Вярно - не продавам снимките си, нито пък ми стоят в главата на сайта от училище,
но на мен качеството ми е достатъчно за целите които имам с тях.
И дори аз да не съм снимал, другите не могат ли!?
Колкото до инфото ти в локфорума, аз си спомням все още как твое инфо тук
ме подведе с отпечатването на 50 плакатчета, които се наложи после отново
да обикалям и поправям, благодарение на "точна"-та ти информация.
По-добре замълчи когато става въпрос за нещо което явно не разбираш тук,
защото поста ти е направо провокативен и насочен към личност, а не по съществото на темата!
:hi:
ivo:
:) ей момчета ... не ложе ли с добро :yes:
maniak:
Off-Topic:Имайки в предвид времето, което някои потребители са отделили за писане в тази тема на язвителни коментари, сигурно няма да е проблем от сдружението да ги поканят при организиране на следващо пътуване. Може би ще имат достатъчно време и идеи да подобрят това, което е направено вече.
Така че, моля колегите от сдружението да се свържат с pach и mitko0888 и да видим дали може да се направи нещо по-качествено от това, което е било правено досега.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия