Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Почти мисли, ама не съвсем
niki:
Искам да споделя някои мой подобия на мисли ;D ;D :yes: ;D. Те са свързани с американските влакове.Правя уточнение, че написаното от мен има чисто и само естетическа насоченост-не разбирам до там от техническите параметри-съответно, не си позволявам коментари.Както за много неща , те носят отпечатъка на тяхната си култура, формо и цветоусещане.Конкретната причина да пиша тези редове са няколко вагона които за малко да ме разплачат./което не е лесно, като се има пред вид, че имам предпочитания към товарните вагони-а тези, американските са пътнически. Само като пример , ви го казвам, за да разберете в какво деликатно положение е крехкото равновесие на моят вътрешен мир.http://www.broadway-limited.com/californiazephyr-2ndrunexpectedjuly2009-2.aspx.Друг фактор е , че тази фирма, са и доста квалитетни нещата, съответно и по скъпи, докато примерно ,, механо,, имат модели на американски подвижен състав, но са евтини, няма разработен детайл. и съответно впечатлението е съвсем друго.Понеже се уморих да пища, ще си почина и после пак ще мобилизирам сили ;D
zazo:
Какво да ти кажа, може би вече си я срещал, но тука си имаме една вече крилата фраза "Купи и ще ти олекне!" Иначе почти нищо не разбирам от американски влакове, може би и затова не ги харесвам. Някак си ми приличат на националния им автомобил пикап-а.
fpk1999:
Не знам.Мисля че няма нищо лошо в американските влакове даже сега търся американски локомотив.А относно вагона мен не ме разплаква даже малко ми харесва :blush2:.Харесвам американските влакове и мисля в макета ми да има поне една американска композиция ;Dи ака има място ще сложа някое американско жп съоражение :yes:.Може би ги харесвам заради дългите им товарни композиции :agree: :agree: :agree: :haha: :haha: :haha:.Но всеки има право на мнение включително и ти niki :victory:.
niki:
Аз точно за това щях да се разплача)) за да си го купя и да ми олекне, красиви са по един друг начин, въобще при американците и колите и всичко, идеята е подчинена на функция.та, няма значение, че е голямо, че харчи повече, че е ако щете и малко грубо, но си има своето логично обяснение- големи растояния+много време за път=значи трябва да е много удобно, и сигурно, та така.Аз също ще търкалям американски/2или 3 / композиции, по единия токов кръг. Разделил съм ги в макета, 1 аналогов и един диджитал
XRISTO:
Тази темичка ми намирисва на опит за:
http://www.railwaypassion.com/?cid=8&NewsId=35 :spiteful:
Ако обаче журито наистина е безпристрастно, то единственият човек със сериозни заложби и 99 процента шанс да го спечели е Der Hetzer, поне по мое скромно мнение. :hi:
Стига да реши да се изяви. :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия