Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Почти мисли, ама не съвсем

<< < (5/11) > >>

Tramway:
Съгласен съм с написаното до тук. Исках да наблегна на проблема с техническата несъвместимост при моделирането. В реалността такава няма, защото американският подвижен състав, търкалящ се отсам гьола, е строен по европейските нормативи. Такива са били и множеството машини и вагони, стоварени в Европа по време на войната за обслужване на американските части, и вървяли из Франция, Белгия, Холандия и Германия.

niki:
 :good:, така е. Аз си направих тестове, ,смисъл проби), и ще мога да търкалям композиции Американски/ с уговорката, че са само товарни и подбрани-без дълги платформи , каквито имат в изобилие/ защото ми харесва, може би точно, тяхната на пръв поглед грубост и простота :hi П.П., за пътническите е немислимо/ от друга страна всички тунели и необходими височини съм ги предвидил да могат електровози с изправени пантографи да минават, а американските са ми дизели/ то основно , може би 80% от състава им е дизелов./

TheJackal:
Да си кажа честно и аз се заглеждам по американските модели - локомотивите. Мамин убавец: http://www.youtube.com/watch?v=x8f9VFlNyDQ&feature=related  :ok:

niki:
Ами прост факт, Rivarossi,правят модели / парни/ включително и гоуемичкото момче :lol:

niki:
Пускал съм линк и преди, сега пак ще го намеря, нооооооо има една композиция, калифорнийска-зефир, едно лъскаво, тумбесто, се едно огромен кадилак на колела, мнооооого е хубаво :drinks: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия