Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Направих си американски багажен вагон

(1/4) > >>

fpk1999:
Здравейте.Преди около три месеца все още не разбирах почти нищо от хобито ни но тогава направих първият си вагон-американски багажен вагон от 40-те години на 20-ти век. ;D ;D ;DНаправих го само за два дена ;D :yahoo:.Вагона е от......................картон :lol:.Радвам се че аз и toniemi можем да си правим сами вагони  :dance1:. Дано ви се хареса :blush2:

Добре дошли на платформата  :lol:

И отвътре

;D ;D ;D ;D ;D

toniemi:

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3198.msg59736#msg59736 date=1305626971 ---:.Радвам се че аз и toniemi можем да си правим сами

--- Край на цитат ---
Еее...и аз се радвам :lol:
Вече сме двама ;D

Gervasii:
супер, дай повече инфо? :hi: :hi: :hi:

fpk1999:
Ами знам това че е рядък тип вагон тъй като в Америка рядко се срещат вагони с коминчета отгоре още повече две.Все пак това ми е първия вагон и още нямам опит и ще продължавам да правя докато се науча.Изработването е сравнително лесно но аз имам 6 по дом. техника и икономика и сигурно затова ми е лесно но който не се справя с този уч. предмет няма да му е лесно.

niki:
 :lol: ако не беше написал, че е багажен , щях да си помисля, че  е цирков ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия