Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Какъв софтуер за планиране ползвате (анкета)
niki:
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :hi:
pach:
Баси как равномерно върви гласуването!!!!!!!!!!!!! :swoon: :scratch_ones_head: :blink:
Три основни групи - и равен брой в тях! :this:
--- Цитат ---
WinTrack 11 (28.9%)
WinRail 1 (2.6%)
RTS (Atlas) 0 (0%)
AnyRail 2 (5.3%)
XTrkCAD 0 (0%)
CADrail 0 (0%)
3rd PlanIt 0 (0%)
TrainCAD 0 (0%)
Templot 0 (0%)
TrackPlanner 0 (0%)
SCARM 12 (31.6%)
Друг 1 (2.6%)
Не ползвам софтуер 11 (28.9%)
Изтрий глас
Общ брой гласове: 38
--- Край на цитат ---
XRISTO:
Ха, равен, зер. :spiteful:
Тези, които са отбелязали, че не ползват са гласували така, за да мотивират Mixy за нови и нови версии, тоест да усъвършенства софта.Аз ако съм на теб, Mixy, ще побързам да го патентовам, че както зачестиха кражбите на интелектуална собственост...току виж някоя сутрин си се събудил и някой ти присвоил правата върху продукта.... :pleasantry:
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=3199.msg60257#msg60257 date=1306321207 ---Ха, равен, зер. :spiteful:
Тези, които са отбелязали, че не ползват са гласували така, за да мотивират Mixy за нови и нови версии, тоест да усъвършенства софта.Аз ако съм на теб, Mixy, ще побързам да го патентовам, че както зачестиха кражбите на интелектуална собственост...току виж някоя сутрин си се събудил и някой ти присвоил правата върху продукта.... :pleasantry:
--- Край на цитат ---
за втората част си прав и Милен наистина трябва да обмисли...може би следващата версия да е с ключ, който той да раздава, както и на когото пожелае!!!
Но за първата част Христо си в дълбока заблуда - те наистина просто не ползват.
Витрини, кашони, мързел, незнаяние, липса на време, предпочитане на молив/линия/пергел/триъгълник и транспортир се ползват отдавна, напоследък и шаблоните които изместиха горния набор инструменти...
Въобще причини да не ползват софтуер има много и всеки си е ...индивидуалист
Познай колко човека ползват българския вариант дето го напраих??? :spiteful: :fool:
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
XRISTO:
Ами аз я ползвах, но след като пробвах SCARM и отсвирих всякакви други версии.Е, то аз чертая за да мечтая, защото засега съм отложил каквото и да е конкретно начало - просто не искам макет на всяка цена, а такъв, какъвто си мечтая. Във връзка с това си купих къща на село, сега започвам ремонт, после ще си построя помещение специално за тази цел - с каквато площ ми е необходима за целта. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия