Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Компресор за аерографа

<< < (8/20) > >>

mitko359:
Startpreis: EUR 1,00 [ 0 Gebote ] [Übersicht der Geboteaktualisieren]                           ТЪРГ
  BietenBieten
 Geben Sie mindestens EUR 1,00 ein

--------------------------------------------------------------------------------
 oder                                                                                                                  ИЛИ-

Preis: EUR 25,00 Sofort-KaufenSofort-KaufenSofort-Kaufen

Auf die BeobachtungslisteBeginn des EingabefeldsAuf die BeobachtungslisteAuf die GeschenklisteAuf die RecherchelisteAuf die GeschenklisteFür weitere Listen einloggenEnde des Eingabefelds                                                       
                                                                                                                КУПИ ВЕДНАГА

пОНЕ АЗ ТАКА ГО РАЗБИРАМ :yes: :)

TheJackal:
Мите, защо харчиш парите на родителите си за пръскалки? За мен лично е кощунство да се окипазяват локомотивите. За тези пари щеше да си вземеш локомотив за 200 - 250 лева, парен от "PIKO" и да му се радваш. Да, сред приятелите от форума има 5-6 човека който го умеят рисуването! Но за мен лично, не го възприемам при положение, че никога в България не е произведен локомотив, а всичко е внос, вапцано уж с "българското знаме". :)

mitko359:
Парите не са на родителите ми иначе нищо от което имам едва ли щях да имам. Парите ми ги дава дядо ;D от време на време и аз си ги събирам. Първо аз с четка ли да боядисвам ето почти си боядисах вагона  серия 40 и със задоволство си мисля как ще е единствен :lol: но малко ми остана да боядисам ама бутилката с пропан бутан свърши изведнъж и сега незнам къде да я заредя и кой знае колко ще струва-сигурно 5 зареждания ще ми излезнат колкото  компресор а то не е само вагона за мацане-някои от вас вече са видяли проекта ми серия 30 и 31 и скоро може би и 16-ка ще боядисвам незнам какво още ;D

TheJackal:
Бутилка с пропан бутан ли? Ха, че тези за битовата газ, след като се сложи маркучът в пръскалката и се отвори петлето на редуцир вентила, не става ли? Потърси в железариите малка бутилка под налягане за оксижен, а ако имаш и някой познат пожарникар те имат такива бутилки в излишък по пожарните, вече почти не ги ползват.
А за дядовците, ......... ех спомени.

XRISTO:
Аз лично съм се спрял на бутилка от фреон. Безплатни са - може да се вземе от някой хладилен техник, те не се пълнят повторно и са им в излишък. Даже си и набавих вече. :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия