Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Компресор за аерографа

<< < (10/20) > >>

mitko359:
данке голямо инфо но явно вие не сте разбрали-аз имам нещо подобно http://www.artifolk.co.uk/catalog/products/airbrush_accessories/revell_power_airbrush_propellant.htm
само че на фалер и може да се пълни многократно но сега разбрах от къде да го напълня - газстанция с пропан бутан ;D

evrokoma:
Че защо пък аерографа бачка с пропан ти направо ме утепа с права лопата :lol:
не ти ли трябва сгъстен въздух  ;)
а ако все пак държиш на пропана вземай си бутилка газ за запалки от всичко по левче и си пръскай на воля :pleasantry:

TANO:
Що бе, може и с пропан. Но ще му остане само пиенето, цигарите ще трябва да ги откаже  :focus::spiteful:

widowmaker:

--- Цитат на: evrokoma link=topic=3209.msg60347#msg60347 date=1306398598 ---Че защо пък аерографа бачка с пропан ти направо ме утепа с права лопата :lol:
не ти ли трябва сгъстен въздух  ;)
а ако все пак държиш на пропана вземай си бутилка газ за запалки от всичко по левче и си пръскай на воля :pleasantry:

--- Край на цитат ---

Всички бутилки от този род - на ревел, фалер и т.н. работят с пропан бутан.
Логично е да ползваш втечнен газ, вместо такъв под налягане - така бутилката събира значително повече.
Освен това така няма проблем с влагата, т.е. не е нужно да се вземат мерки за изсушаване,
както е при ползване на обикновен, атмосферен въздух (е, има проблем пък с пушенето).

refil:

--- Цитат на: mitko359 link=topic=3209.msg60346#msg60346 date=1306398107 ---данке голямо инфо но явно вие не сте разбрали-аз имам нещо подобно http://www.artifolk.co.uk/catalog/products/airbrush_accessories/revell_power_airbrush_propellant.htm
само че на фалер и може да се пълни многократно но сега разбрах от къде да го напълня - газстанция с пропан бутан ;D

--- Край на цитат ---

Абе Мите ,що продължаваш да ми говориш за тия бомбички.Те са за еднократна употреба и най-важното-като ти свърши газта на средата на модела и ти засъхне боята-пиши го бегал (модела).
За качествена работа се иска аерограф и компресор(самоделка или фабричен),но компресор.Ако продължаваш да държиш на флакона,по-добре не занимавай другите с въпроси  :good: :spiteful:  :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия