Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Компресор за аерографа
Best Ripper:
Нещата на Евромастъра се продават във всички големи търговски вериги... Е, ако не ти се ходи до края на София по Ломското шосе след Обеля... Ама ти гарантирам, че там /след Обеля/ има по-голям асортимент, цените са маааалко по-ниски /примерно 1-2-3 лева на електроинструмент/, има предостатъчно място да си спреш/паркираш колата, там е и сервизът... :hi:
jopeto:
На Красно село има магазин на същите цени, като на Ломско! Влизаш в пряката, срещу фантастико Виждаш един хладилен вагон и точно, срещу него е магазинчето. Май, улицата беше Царево село, ама може и да бъркам.
pach:
--- Цитат на: jopeto link=topic=3209.msg60724#msg60724 date=1306833818 ---На Красно село има магазин на същите цени, като на Ломско! Влизаш в пряката, срещу фантастико Виждаш един хладилен вагон и точно, срещу него е магазинчето. Май, улицата беше Царево село, ама може и да бъркам.
--- Край на цитат ---
Иестеееее, там ми е къде, къде по-удобно!!!
:hi: :clapping: :ok:
niki:
Мите, виж какво си спретнах за няколко дена, и за 50 тина лева.Ако те интересува, да ти кажа кое от къде. :drinks:http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.24177299
Tramway:
Може ли и на мен да кажеш, че и мен ме интересува? Благодаря ти предварително.
Сумата ми са струва страшно атрактивна. Цените на нови компресори за хладирник почват от 150 лв нагоре. Стари имах няколко, но все с издухани клапани, от което не можеха да вдигнат и 50 кРа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия