ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
За конкурса за най-интересен коментар
Vlado:
"Нека по-добрият спечели!" ... или по-точно: "Make the force be with you!" :spiteful: :victory:
Best Ripper:
Let the railway be with us! :spiteful: :drinks:
Der Hetzer:
--- Цитат на: Жоро link=topic=3210.msg60431#msg60431 date=1306497176 ---
--- Цитат на: pach link=topic=3210.msg60428#msg60428 date=1306494818 ---Кауза пердута...ако е така, то направо да връчват наградата на Любомир
(поразяващата уста по известен и като "унищожителят" (Der Hetzer),
или подвизавал се достатъчно дълго време и под псевдонима "Аркадий Кузнецов")
и да се приключва!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
Еииййй. Изпревари ме. Точно и аз щях да предложа да се връчва тая награда на Hetzer-а и да приключваме с тая драма...и с подобни "конкурси"
--- Край на цитат ---
Аааа, не! :angry:
Да дадем шанс и на останалите :yes:
Аз още в началото изрично заявих, че поради липса на конкуренция доброволно се отказвам от участие, и всякакви следващи мои коментари да не бъдат вземани впредвид от Многоуважаемото жури, както виждам апелът ми е бил уважен, за което най-чистосърдечно изказвам своите благодарности! :hi:
Колелото на фуртуна се завъртя, братя, гласувайте по съвест (а не понеже някой от участниците Ви е приятел или пък към друг не храните симпатии) и нека най-добрият спечели и да му е честито, със здраве да си ги кара! :drinks:
pach:
Да вярно е...че се отказа в "началото", но то се оказа, че такова нещо като "начало" - нямаааа!!! :haha: :haha: :haha:
Това прави невалидно изказването ти, щото си го направил едва месец преди края!!! :spiteful:
И що се дърпаш - нима не ти харесват вагоните, при това са си в Н0 - твоя мащаб??? :mda:
За жалост моя фаворит губи за сега, макар и с малко гласове...тъкмо щеше да смени и той мащаба! ;)
С нетърпение очаквам следващият конкурс ... с надеждата за по смислена (лично виждане :yes:) цел.
Като например:
- за най-добър практически съвет.
- за най-добър "пътепис".
- за най-добре направен български модел.
- за най-полезна публикация.
- за най-интересно решение на моделистки проблем.
- за най-хубава снимка в моделизма.
- за най-добър "суперосан" модел.
- за най-изненадващ чертеж.
- за най-добра документална находка (в мрежата).
- и т.н. и т.н.
Не продължавам, защото смятам, че се схваща идеята.
Щото както казва(т) някой, то това горе е като "за най-добър виц" - нещо доста в страни от моделизма май. :sarcastic:
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
evrokoma:
Pach забравяш и категорията "най-дълго менеие" :sarcastic:
така вече наистина няма да имаш равен :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия