ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
За конкурса за най-интересен коментар
pach:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=3210.msg60479#msg60479 date=1306565091 ---Pach забравяш и категорията "най-дълго менеие" :sarcastic:
така вече наистина няма да имаш равен :haha:
--- Край на цитат ---
Нищо не съм забравил - писал съм
--- Цитат ---" и т.н. и т.н."
--- Край на цитат ---
А ако имаш проблем никой не те насилва да четеш всичко и наведнъж - почивай си от време на време
да не прегрееш, че почваш да пишеш неразбрано думите! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
evrokoma:
Аааааа не съм виновен аз клавиатурата ми прави номера :this: ама и аз нямам навик да проверявам написаното :blush2:
toniemi:
По принцип,почти никога не отварям http://www.railwaypassion.com/
винаги отварям направо форума!
След промяната,заглавната страница на форума бе толкова осакатена....нищо смислено!
Преди имаше много повече материал за разглеждане,макети на толкова много хора,модели и др.
Сега отворих да видя,аджеба,брато,какви са тези коментари дет не съм ги чувал и чел :lol: ,а са попаднали в конкурса!
И какво да видя!
"Публикувайте своите забавни, остри, ласкателни, критични, пиперливи, хвалебствени и всякакви други непреследвани от закона коментари в рубриките Проекти, Новини, Събития и Статии."
Че в тези рубрики няма почти нищо,сравнение със старата визия.
ФОРУМА би трябвало да е мястото от което да се черпят бисерите за такъв конкурс :good:
Пиша го малко късно,проблема си е мой,че не съм го видял по-рано.
Не че ще седна да ръся нещо за тези вагони,не са БДЖ :spiteful:
Та идеята ми е , да се гледа за бисери от форума,ако може :good:
topalov:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3210.msg60658#msg60658 date=1306780220 ---Та идеята ми е , да се гледа за бисери от форума,ако може :good:
--- Край на цитат ---
Ех, Тонка, не знаеш какво ще причиниш с това твое предложение. Сега валят "бисер" след "бисер", а не знам ако се включи форума в далаверата, тогава ще има лавина от морени по главите ни!
pach:
Тонкааа, времената не са вече същите..."и традициите не са това което бяха".
Тъй като упорито задържахме форума повече от три години,
дори "баннановата страна" ни махнаха, белким го разбишкаме,
ама като не стана, се започнаха "реконструкции и модернизации"...
Така де ...да не забравяме, че ние сме гости тук, нищо че без нас и постовете ни
(които написани стават чужда собственост)
това място нямаше толкова да се харесва на всеки новооткрил моделизма и съответно форума.
Напълно съм съгласен с твоето мнение, защото ти пръв го изрече на глас,
(и то е общовалидно за 90 % от хората отварящи направо форума)
но какво от това!?!?!!!!?????
ЧеТТник, аз морени обичам да ям!!! Де ги бре??? :blink: :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия