Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Трудов ентусиазъм 3
Vlado:
Емо продължава да твори:
Красота и изящество, дет' се вика! :good:
Снимки: Емил Чаушев
emilchaushev:
Само да вметна, че електрическата част на модула беше завършена преди покриването му. Сложени са конектори с новия кабел.
Днес ще пропусна, но утре след работа се продължава с канавките и живот и здраве събота и неделя със скалния масив, отревяване плюс една разорана нива и водосток в дясната част.
Дано има иглолистни дървета в клуба за да правя преходите между "стандартизираната" трева и тревата, която ще има в останалата част на модула...
Предвиждам светлозелена трева за баира и тъмнозелена в ниската част, с преходни жълтеникави треви под иглолистите дървета за по- голям реализъм. Ако някой има съвсем малка къщичка, която няма да ползва и може да я донесе уикенда в клуба ще съм благодарен. Искам да спретна една трудова постановка с рязане на дърва около къщичката в края на гората.
Тъй като не е ясно дали модула ще се използва за официален или не поради габаритите му реших да не слагам сенокоса като сцена и да го запазя за официалните такива. За тях съм купил къмпинг, детска площадка с дървени катерушки и играещи деца, огромно барбекю, сенокос с хората барабар, планински пчелин с кошери и магазин за мед...
Хайде само да станат новите модули и ги отпочваме, че време няма, а ме сърбят ръцете.
ivo:
Супер Емо .... :good: Действаш вдъхновяващо :yes:
pavel75:
Мисля, че имам малко иглолистни, но за широколистни съм сигурен. От тях трябват ли?
emilchaushev:
Иво ти се стягай след седмица да баластираш :) :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия