Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
За гарите и размерите
pach:
--- Цитат на: niki link=topic=3197.msg60748#msg60748 date=1306842660 ---ами работи само едната клетка, и старото помещени, което беше от соц време, точно под интерпред се намира и до него има изоставен кран за товари.
--- Край на цитат ---
Този е ...последно преди четири години ми издадоха данъчни и застрахователни оценки на четири автомобила...мнооооого готина секретарка имаха ;)...ама тогава де :tender:.
От три години не съм дори минавал от там, та не знам.... :drinks: :blind:
Офтопа отива на ЛС... :pardon:
Vlado:
За какво се бълтаете за това разстояние, се чудя?! Правете отстоянието според нуждите на макета, а не според изискванията на реалността. Да не би всички гари да са с еднакви площадки?! Колкото гари, толкова и отстояния. Примери колкото щете:
Уха-а-а, какво разстояние!
Това е ню-ню в сравнение с Алдомировци!
А това е направо мини в сравнение с другите две!
Единственото нещо, което препоръчвам, е да се спазва размерът на плочките, съответно намален 87 пъти.
pach:
Владо не се балтаем, човека си каза - "Искам гара Видбол - какво е отстоянието!"
:pardon: :pardon: :pardon:
Ти какво си се "хванал" за Алдомировци (или преди за Вакарел)!!!??!!!!??? :lol: :drinks: :pleasantry:
Нали покрай Филипово (и др. гари) изясняваме това/онова за методите в моделарската техника!!!
niki:
Коя е средната гара в поста на Владо, много е красива?другите се разчитат, ама тази)
zazo:
Абланица ако не се лъжа, вече е само спирка. Ще ти пусна още снимки ако искаш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия