ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2011 г.

<< < (21/41) > >>

emilchaushev:
Хайде да освежим малко темата.
 Понеже предстартовото броене започна ето и кадри от подготовката

Loco-motion:
Аз от моделизъм може и да не разбирам, но две допълнителни ръце не вярвам да са излишни, затова до 14:00 съм на работа и към 15:00 - 15:30 ще съм в хотела. Оставил съм си и телефона в указателя.

pach:

Хаааа, какво стана? :blink:
Пак (като миналата година) ще има недовършени модули!!! :scratch_ones_head:
Добре е, че от миналата година се знае - пак стават и се карат влакове!!!
Поздравления за подготовката и модулистите изработили такива хубави модули!!!
 :hi: :agree: :hi: :hi: :clapping:

Vlado:
Организаторите на срещата имат една голяма молба към всички участници в събитието, които ще носят собствен подвижен състав:

Моля, почистете колелата на подвижния състав, който смятате да пускате по модулите! Както на локомотивния, така и на вагонния парк! Това е особено важно, тъй като очакванията са, че десетки модели ще "опитат" новите модули и чистотата на колелата им е определяща за качеството на карането по макета.

Предварително благодарим на всички за разбирането!  :hi:

Tomislav.Popov:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3242.msg65924#msg65924 date=1318241929 ---Организаторите на срещата имат една голяма молба към всички участници в събитието, които ще носят собствен подвижен състав:

Моля, почистете колелата на подвижния състав, който смятате да пускате по модулите! Както на локомотивния, така и на вагонния парк! Това е особено важно, тъй като очакванията са, че десетки модели ще "опитат" новите модули и чистотата на колелата им е определяща за качеството на карането по макета.

Предварително благодарим на всички за разбирането!  :hi:

--- Край на цитат ---

Още тази вечер започвам да си чистя колелцата!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия