ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2011 г.

<< < (4/41) > >>

pach:

--- Цитат на: muncho link=topic=3242.msg62411#msg62411 date=1309174695 --- :good: :clapping: :hi:
Задължително,там сме...петък-неделя,а в събота на пуф-паф :yes:

--- Край на цитат ---

Влака е в неделя бре!!!
 :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive:

--- Цитат ---Неделя - 16.10.2011 г.

7.30 – закуска

9.30 – 15.00 - атракционно пътуване с парен локомотив серия 03.12 /по желание/ по маршрут Г.Оряховица – В.Търново – Царева ливада – Трявна и обратно с престой 1 ч 20 м в Трявна. По време на престоите във В.Търново и Дряново има възможност за снимане на 03.12, а в Царева ливада – и на 35.05.

--- Край на цитат ---

mill:
Ааа верно,е добре де в неделя: ;D

Tramway:

--- Цитат на: pach link=topic=3242.msg62412#msg62412 date=1309176002 ---
--- Цитат на: muncho link=topic=3242.msg62411#msg62411 date=1309174695 --- :good: :clapping: :hi:
Задължително,там сме...петък-неделя,а в събота на пуф-паф :yes:

--- Край на цитат ---
Влака е в неделя бре!!!
--- Край на цитат ---
Ако има толкоз нетърпеливци за събота, могат да заповядат на подготовката на пуф-пафа. Ще имат удоволствието да нацепят 7-8 траверса, да са мушнат в пещта да настелят мукави, да нахвърлят половин-един тон въглища, отгоре дърва и парцали, да умият и да лъснат машината от куминя до колелетата, да отводнят буксите и да ги напълнят с масло, да намажат и сцепното движение, да помагат в потягане и проверка на разни агрегати и възли и др. под., и накрая за награда да драснат клечката. Въобще целият ден ще им бъде изпълнен с удоволствия, обещавам да им ги осигуря в изобилие от сутринта до вечерта. Само да си носят работни гащи. След туй пътуването ще им са стори двойно по-приятно.

pach:
А баня, че да ни познаят приятелите после????

Аз ша си опуша една наденица на коминЯ, та да ми е сладък лебо!

("те за тая наденица ви утепах")
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tramway:
Баня..... Малко ли вода има в тендера? Хем е омекотена, кожата става нежна като бебешко дупе. Не бой са, няма да си тръгнете черни.
Пък една циганска поговорка гласи "От топло и от мръсно никой не е умрял". Ако не беше вярно аз отдавна да съм предал Богу дух.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия