ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2011 г.

<< < (8/41) > >>

widowmaker:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3242.msg63950#msg63950 date=1312904931 ---Ами - вероятно ще има и доста външни на срещата фенове - тъй, че не е ли добре вече да започне набирането на желаещи за пътуването ? Тъй като аз ще мога да се измъкна от работа само за един ден и ми се щеше да видя тройката.

--- Край на цитат ---

Аз защо разбрах, че някакви цигани били откраднали кюмюра  :sarcastic:

Tramway:
Моля да запишете и мен, с уговорката че в събота и неделя ще съм ангажиран с машината.
Не е лошо да поканите Боно Стефанов. При съгласие от страна на организаторите мога да го поканя и аз, имам му телефона.

Vlado:
Може би не е зле да се състави отделен списък на желаещите да участват в атракционното пътуване, че там гоним над 100 човека и е жизнено важно да си "сверяваме часовника" до къде сме я докарали в набирането на хора за атракциона. За да не остане само мираж тройката, парата и изживяванията, които ни очакват.
Аз между впрочем вече съм заявил участие, че и платил даже. Моята лепта е дадена! Да видим кои още... 200 човека ще се включат...  :spiteful:

Tramway:
Получавам непрекъснато запитвания за пътуването. Най-често задаваните въпроси са:

1. Как става записването на хора, неучаствуващи във форуми и/или неползуващи интернет?
2. Как става плащането на билетите? Хората искат още от сега да ми дават на ръка парите, но срещу туй трябва да получат някакъв документ.
3. Ще може ли по изключение да са купят билети на гарата при качване във влака?

Липсата на яснота по тез въпроси ме възпират да дам гласност на мероприятието из района, макар че вече се е подочуло и все повече хора ми звънят, но аз не знам какво да кажа. Ако се измисли решение, гарантирам че не по-малко от 500 ще са струпат пред вратите на вагоните!

emilchaushev:
Ами записването е по приятелска линия.. ако познаваш някой от форума, той ти резервира места и си плащат :)
Ако искат плащат и готово.

Хайде имаме още двама възрастни и едно дете от В.Търново за влака.. Ще платя за тях при първа среща с Председателя...
Мисля че и още няколко човека ще мога намеря...

Това със списъка е задължително да се случи.. 100 мисля че е лесно постижима цифра

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия