Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
evrokoma:
A това кой е пън и кой не мисля че не е твоя работа да определяш,и да те информирам не плача на Христовия гроб защото човечеца си е все още жив и дано да е още дълги години.Относно Българския е записано в конституцията че е основен и задължителен език в България друже никой и за нищо на свта неможе да ме задължи да му говоря на друг език в родната ми страна.Ние сме единствената държава с новини на друг език(Турски),ние сме единствените дет можем всичко (и накрая нищо),такива като тебе дет разбират от хиляда неща и дет са просветении по всичко съм им оправял бакиите друже.Затова Германци,Италианци,Французи са добре понеже не им е цел да знаят всичко защото когато се специализираш в една насока винаги ще си по добър от всезнайкото.Пак ти казвам има едно нещо на което да се научиш ит е да уважаваш чуждото мнение и чуждия избор. :angry:
ПП и затова дали става свирка от мен да става бъди сигурен
widowmaker:
Чуждото мнение буди уважение само когато си струва.
Уважавам мнението на много хора във този форум:
Гиргинов, Жоро, Дорян, Сашо, Ясен, Нил, Жорж, Васко и т.н.
Те никога не хленчат, а говорят основно за хоби.
Твоето мнение в интерес на истината не заслужава уважение.
Защото изкривяваш нещата спрямо собствения си манталитет,
т.е. дотолкова си късоглед, че не можеш да погледнеш отстрани на нещата и да си изградиш
едно що годе безпристрасно мнение/виждане дори за самия себе си.
И не намесвай турските новини в това, те са нещо съвсем друго и нямат отношение към това,
че като работиш за чужда компания, се иска поне да знаеш английски (той даже се преподава в училище!).
Така, че седи мирен и чети "шок" :)
evrokoma:
Смешко :lol:
тая жълта повърня "ШОК" даже незнам дали още се издава
и не аз а ти трябва да се погледнеш отстрани защото нито един от гореизброените от теб не е имал такова отношение към останалите във форума :spiteful:
ПП спирам да пиша по тази тема че я разтегнахме наистина като локум 8)
XRISTO:
Виж сега, моят град е едно прекрасно място и това е също една от причините да не съм отпрашил нанякъде. Много по - чист и по - подреден е от столицата. Единственият недостатък е че няма работа и оттам пари в хората. То и затова магазините са окаяни и оттам идва и впечатлението ти за хленчене у мен. Колкото до "едно време" не си и помислям да хленча, наясно съм много преди теб, че миналото никога няма да се върне, а и животът ме е научил никога да не съжалявам за преживяното, пък дори да съм грешил. Просто се мъча да ви накарам да спрете вие да хленчите как комунизмът ви е виновен за всичко и вие сте идеални, ама системата ви е подтискала. Как тогава некадърните имали пари, а сега вие кадърните имате, щото сте супер. Ама само вие си го виждате и понеже околните и представа си нямат защо така се заблуждавате - постоянно им го навирате в очите. Как животът сега е прекрасен, нищо че родителите ви живеят цял месец с кинти, които вие харчите за една седмица. И те са некадърни и хленчещи, нали?
Упс, това:
--- Цитат на: gzo link=topic=3247.msg62346#msg62346 date=1309088767 --- победиха във войните, които те сами измислиха
--- Край на цитат ---
ми е убягнало.Аз защо ли не се сещам тез посерковци да са печелили каквато и да е война?! Навсякъде са се осрали и са предизвикали страхотна съпротива, продължаваща с години и вследствие което се прибират с подвити опашки. Ето, сега сгъват палдъмите и от Афганистан, където не могат да се оправят - то никой не може. И в Ирак е същата картинка. А по - старите им авантюри, водещи до задънена улица, всички ги знаем. Единственото, което умеят е подмолни действия с поставяне на местни, удобни пионки за управляващи.
widowmaker:
:good: за тоя ти отговор!
Вярвам, че нещата рано или късно ще си дойдат по местата.
Просто трябва да покажем на тия, които ни мислят за толкова наивни, че изобщо, ама изобщо не ни интересуват глупостите им.
Ами е време да си ходят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия