Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (24/129) > >>

niki:
 :haha: :haha: :haha: :haha:, Уби маааааааааааааааааааааааааа, за всичко намираш цитат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good: :pleasantry:

XRISTO:
Ами ние не се обиждаме, просто спорим по - разпалено. Както е видно всички сме на един бряг, така че в тази дискусия нещата се избистрят. То така се и заражда недоволството и се спира с овчедушието, което е обзело българина.  :good:

Пламене, работодателите само са спомогнали за сегашното ми дередже. Началото на моето заболяване датира още от казармата. Там съм служил в небезизвестното поделение 44270, тоест Враня и караул през ден, марш на скоци, пълзене, бягане и чанчене през останалото "свободно" от наряди време ме докара до уволнение по болест на година и половина служба. Флеботромбоза, който е наясно с медицината ще разбере какво имам предвид. Сега съм с постфлебитен синдром, труднозарастващи рани на единия крак, което ме докара до Лозенец, където ме разпраха като риба преди 15 дена. Лошото е, че съм свикнал да се движа и работя физически труд - който е като мене ще му стане ясно как се чувствам след 45 дена лежане и седене. :sorry:

--- Цитат на: gzo link=topic=3247.msg62366#msg62366 date=1309093317 --- Това да кажеш на някого, че житейските му виждания са глупости е все едно да му кажеш, че макета му е грозен  

--- Край на цитат ---

Е-е-е, това ме изкефи!!!
Трябва да стане нещо като моделистко мото!  :good:

toniemi:
Като идваш пак в Лозенец,пиши,живея до кошарите!Шъ тъ посетя! :pleasantry:
Дано не се налага :good:
Но с удоволствие ще те видя! ;D

evrokoma:
Pach само едно мога да ти кажа не аз започнах личните нападки  :nono: един каза че не съм виждал по далеко от носа си а друг че съм плачел на х**я на Христо така че не аз приятели съм виновния :spiteful: ама да то това си е по български да изкараш другия виновен вместо първо да видиш себе си.
относно 14та линия друже аз не живея на 20км от София а на 320км нали не мислиш че ще лиша семейството си от 100лв за да дойда на митинг още повече че всичко вече отдавна е решено и дори се започна демонтажа на "бутафорната линия" :boredom:

XRISTO:
Ами аз вече свалих конците преди две седмици и няма да идвам повече. Даже се почти възстанових, но никога няма да бъде същото като едно време, според лекарите поне. Ще трябва да го давам по - кротко, то и затова съм в такова мрачно и "плачливо" състояние, както забелязва Widowmaker.  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия