Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
XRISTO:
Какво ще кажа ли? Ами ще попитам какво е това "тъшкар"?
Колкото до фукането, имат пълното право да се фукат, какъв е смисълът да си купиш ферари последен модел, например, ако не минеш по главната със скорост на катафалка?! Та нали ако не те видят, смисълът от тази покупка се губи? Не виждам нищо лошо в това някой да се похвали със ценна придобивка. И му завиждам, ама се старая да е благородно, защото лютата деструктивна завист само трови и този, който я изпитва и този, върху когото се стоварва. :good:
pach:
Хааааа, ако съм си купил ферари, смисълът на покупката ми най-малко ще е да ме видят.
Изобщо не ми пука, кой ме е видял и кой не...
Важното е, че аз ще мога да се движа бързо, комфортно и сигурно,
която ще е основната ми причина за ферарито.
Но ако не ми трябва, дори и да ги имам парите, не бих го купил, само да ме гледат в него.
Грег е абсолютно прав - има хора с мнооооого по-големи колекции от показаните.
Причините да ги знаем определени хора (не знам всичките и не ми трябва де) обаче са доста различни.
Един просто е изключително скромен.
Втори е суеверен.
Трети се пази от обир.
Четвърти наистина смята показването и за фукня.
Пети би искал да я покаже, но не знае как точно се прави.
Шести също би искал да я покаже, но не вижда смисъл ако не предостави инфо на ниво, въобще да го прави.
(за всяко инфо трябва или да го знаеш, или да намериш време да го узнаеш и съответно да го представиш)
Седми смята това за губене на време.
Осми намира останалите за "по-низши" от неговото ниво и не "желае да им отваря очите".
Девети даже не е и чувал за такава "рубрика".
Десети,смята че ако я покаже, ще предивика чувство за малоценност (съответно завист)
у тези които са показали свойте по-скромни.
......
......
.....
Мога да изреждам май още доста...щото явно всеки хобист си има свои индивидуални причини
да покаже или не колекцията си на отделни хора или тук във форума.
Тези които го правят допринасят с малко повече инфо (ако има такова) за моделите,
но това не изчерпва въпроса. Инфо принципно се прави при представяне на определен модел,
а не на цяла колекция, както тук са го направили само двама души -Даниел и Любомир.
Всички други водят някаква статистика и толкоз. А за някои пък ето това граничи с ..."тъшкар"-лък...
Добре че напоследък, все повече хора станаха по-скромни,
и спряха да пълнят темата "Похвали се"...а може би и кризата си каза думата,
но в истински "тежкарската" тема не е публикувано от 16 май тази година.
Но тази тема е на второ място във форумната статистика с почти 40 000 посещения и цели 61 страници!!!
Коя друга тема е с такъв рейтинг? Може би някоя техника или съветник ? Надявайте се...
(Тони не го бройте - той е начело на всички класации - значи отдавна е извън тях :sarcastic:)
Изводите сами се налагат.
:hi:
Best Ripper:
Я първо проверете има ли изобщо дума "тъшкар"... :drinks: То има подобна, но изобщо не идва от "тЪшак"...
По-здрави от морето... :drinks:
pach:
:beach: :beach: :beach: :beach: :beach: :fan: :hi: ;D
topalov:
--- Цитат --- Моята колекция | My collection (Модератори: EMPEROR, Dispatcher)
Време за мъже... Или на кого му е по-голяма... колекцията...
--- Край на цитат ---
Както показва ПОДзаглавието на съответния раздел, няма смисъл да коментираме повече! :bb2:
Аз лично харесвам (в границите на разумното) показването на модели, дори и без инфо. Едно е да цъкаш по даден модел в каталога, друго е да звъннеш на този или онзи, който го има и да пиете по 1-2 :drinks: и да го видиш "ОНлайф"! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия