Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
pach:
--- Цитат на: Mixy link=topic=3247.msg62084#msg62084 date=1308665257 ---
--- Цитат на: pach link=topic=3247.msg62081#msg62081 date=1308663801 ---...дето наистина се напълниха с офтопици (крайно време е да научим български термин за това)...
--- Край на цитат ---
Offtopic = извън темата.
Предлагам следните нови демократични термини: вънотем,
--- Край на цитат ---
ВъноТтем разбира се!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
..че "непотем" ми звучи като "неизпотен"!! :spiteful:
...А "темовън" - ще изгонят темата навън!!! :on_the_quiet:
:haha: :haha: :haha:
Best Ripper:
Рефиле, ако можеше с приказки да се правят макети и моделизъм, всички щяха да са на светлинни години зад нас... :sarcastic: Темата много точно приляга на форума - мноо плямпане, малко реален резултат... Обаче колко сме великиииииии... :diablo:
emilchaushev:
Разгеле, че се появи тази тема, защото ми писна да се смесват темите .. кой каквото го сърби там го пляска... например има сърбеж, който съм виждал в 4 коренно различни теми във форума..., нека наистина всяка тема да коментира само и единствено повдигнатия проблем...
:good:
XRISTO:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3247.msg62086#msg62086 date=1308665697 ---Рефиле, ако можеше с приказки да се правят макети и моделизъм, всички щяха да са на светлинни години зад нас... :sarcastic: Темата много точно приляга на форума - мноо плямпане, малко реален резултат... Обаче колко сме великиииииии... :diablo:
--- Край на цитат ---
Охохооо, ами къ! Най - великите сме! :lol: :lol: :lol:
Между другото, почти във всеки форум си има подобни теми, аз членувам във почти всички свестни автомобилни форуми и навсякъде си има тема за дрън - дрън. Не е ерес моделист да пише и други неща. Пък и дори само в тях.Какво сега, да се опитвам да уча моделисти на по 50 години кое - как се прави?! Най - малкото ще стана за смях. А какво - как правя вече не споделям, защото съм преценил, че така е по - добре. За всички, не само за мен. Когато постигна крайният резултат към който се стремя - тогава. И не си поставям срокове. Сроковете лишават човека от удоволствие и влияят на качествения завършек. Амин. :pleasantry: :hi:
Жоро:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=3247.msg62088#msg62088 date=1308666099 --- Сроковете лишават човека от удоволствие и влияят на качествения завършек. Амин. :
--- Край на цитат ---
И колко вяра в утрешния ден лъха от тази мисъл. :hi:
Ааааа...много е добро :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия