Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (62/129) > >>

niki:
Това е така, спор няма, / и не , че ми харесва/ нооооооооооооо защо все сравнения за заплатите, защо никой не каже колко се работи тук, и колко в Германия например, дори и това , че те взимат най много , ноооо и почиват най малко -2 седмици годишно, не се казва, че там на червено не се минава, не се паркира пред гаражите, не се влиза  в затворени улици и тн, примерите са безкрайни, хубаво лошо - това си заслужаваме.

pach:

Хайде стига глупости!!!!!!!!!!!!

Всичко което изреждаш по-горе го правя!!!
И какво от това???????????? Заплатата ми единствено не е европейска,
както и здравната система, както и данъците, както и пенсионния фонд...да продължавам ли???????????
Цените не са единственото в което трябва да се сравним.

Единствено съгласен съм, че просто такива политици си заслужаваме!!!
Брадвите вече са им надписани, сега остава още малко да нарушат конституционните права на народа,
и ще видят ..."кон боб яде ли!?"
 :bad:

XRISTO:
Колко се работи в Германията ли? Ами честно да ти кажа, не съм работил там и не знам, но едва ли биха могли за 8 часа да свършат 10 пъти повече работа от мене и то при условие, че съм със две длъжности (една заплата, естествено  ;)), ходя сутрин в 3-4 или 5 часа зимата и съм често до 17.00 на работа. Лятото е по - лабаво, по 8 - 9 часа се събират. И не претендирам да съм от най - работещите българи, защото съм на държавна работа. Както и от най - платените...  ;D Немец не полага извънреден труд - в това съм убеден. В редките такива случаи, ако ги има - парите са такива, че наистина си заслужава.
Колкото до празничните дни - те не са наша приумица, а изгъзица на управляващите. С тези отработвания направо ни е....т мамата. Предпочитам да си работя преди и след въпросните празници вместо да полагам труд на ленински съботници. Ако наистина не работим, защо сме от най - болните нации?! То от лежане никой не се е разболял.
Но виж, за политиците съм съгласен, глупав и крадлив народ - глупави и крадливи политици.  :good:

Der Hetzer:

--- Цитат на: pach link=topic=3247.msg76335#msg76335 date=1334132193 ---
Единствено съгласен съм, че просто такива политици си заслужаваме!!!
Брадвите вече са им надписани, сега остава още малко да нарушат конституционните права на народа,
и ще видят ..."кон боб яде ли!?"
 :bad:

--- Край на цитат ---

За огромно съжаление нито кон ще ги ритне, нито боб ще се**т... Те вече сегашните така са се окопали, че с фалшификации на избори и смазване на всякакви протести и бунтове няма да пуснат кокала. Предполагам повечето са наясно каква безкрайна омраза изпитвам към комунистите (дето сега са се прекръстили на "социалисти), но тия сегашните успяха да ги изместят в класацията. Квадратната непоръбена чутура на агент гоце или неуспешният московски генетичен експеримент станишев са ми в пъти по-малко антипатични от селската пожарникаро-мутра, дето за убитото момиче в Перник беше казал че трябвало да се купят пържолки на кучетата открили трупа. То бива бива да си прост, ама тоя тиквеник надмина и собственият си учител, когото навремето "охраняваше". Единствената светлина и надежда в тунела е сръбският мафияш Сретен Йосич (известен с това че забавя, но не забравя), който има шанс да запише името си със златни букви в българската история (може би не редом до Левски и Ботев, но поне до Владо Черноземски и Мара Бунева) като спасител на българският народ от тиранина. Амин!

Mixy:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3247.msg76420#msg76420 date=1334251645 ---Колко се работи в Германията ли? Ами честно да ти кажа, не съм работил там и не знам...

--- Край на цитат ---

И без да знаеш, вярвам ще се съгласиш, че не всичко опира до количеството. В повечето случаи важно е качеството, защото то определя вида на крайния резултат. А качество се постига с контрол, какъвто у нас няма, пак поради липсата на качество.

За съжаление, горното важи в пълна сила и за политиците, и за народа, който би трябвало да ги контролира - липса на качество...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия