Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
pach:
Браво Лиро - както винаги си много точен!!! :hi: :hi: :hi:
:good: :good: :good: :good: :good:
На католиците празника мина...но нашия престои сега!
Като се говори да се прави добро, подкрепата за "наглите" дали се причислява към това!?!!
Коментара както казва Микси, по нататък не е излишен, а безмислен.
Ако ще и 500 милиона да е откраднал, кои са "наглите" да режат пръсти!?!?!?
Май се правят на "божии пратеници"?????
Май става ясно защо са "кръстени" така!
Казал го е..."Нека който е безгрешен, пръв да хвърли камък!"
Аман от празнословие и заучени фрази.
То вярно, че темата е за това, ама дори тук някои се уливат...
piko1:
аз ти давам доводи и факти ти даваш овчЪ мисАл
Проблема на овцата е в това че тя си мисли : Овцете нямат глас всички сме статисти
аз съм инакомислещ смятам че за толкова много години от както се познаваме си го разбрал
Нашият празник предстой така е за това правете добрини и гледаите филма за които ви дадох линк :yes:
това с добрините е добре ама защо ли се сещате само покрай празниците че трябва да се вършат
pach:
:fool: :fool: :fool:
evrokoma:
Момчета няма смисъл от спорове ние си говорим тук а на тях не им дреме,когато стан случката с убитото дете е Катуница наказаха ли го Киро неееееее даже го укриха в хотел,защо бат ти боко не обърна внимание на железничарите а за ОЦК и банките примоли? Какво направиха след многото случки на катастрофи със кортежа изкарваха виновни обикновенни граждани? Защо не вдигнат минималната заплата за да може по лесно да ни водят за носа,колко наказани има за вземане на подкуп от политиците,колко от тях си върнаха бонусите?
Тук само мога да подкрепя Пламен ,а на риторичните въпроси не ми отговаряйте само ще ви кажа защо всичко е така защото прост и гладен народ най лесно се управлява и манипулира !!!!!!!
Поздрави от слънчева Гърция където дори румънците вземат повече от нас :hi:
Der Hetzer:
Гледам все повече народ се настройва против боко, току виж и неговата герберска партийка вземе та не влезе в сладващият парламент, подобно на партийката на плешиглавия мадридски играч на рулетка и покер и наставник на боко :haha:
Доволен съм :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия