Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
Dispatcher:
Придържайте се към добрия тон, моля! Всякакви епитети от рода "[*цензурирано*]" и пр. както и провокации към други членове на форума, макар и да не са индивидуализирани, са нежелателни дори в тази тема.
Dispatcher
piko1:
извинявам се за грубият си хумор няма да се повтори :spiteful:
XRISTO:
Понеже съм от по - тъпичките, ще ми обясните ли това как се "тълкува":
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3247.msg76515#msg76515 date=1334423161 --- някоИ по-грамотен и знаещ от мен да направи едно переводче... :drinks:
--- Край на цитат ---
Майтап с това как някои използват И и Й или !?показно!? как се пише?! :blush2:
В интерес на истината, доста от преводачите превеждат неграмотно, тоест, използват българският с големи компромиси в граматиката, виж, за английският не знам, не го владея и не мога да коментирам. Правя едно уточнение, че присъстващите правят изключение, тоест, самият Best Ripper не съм го "хващал" в подобна издънка и не мога да му преписвам подобни грехове и да го слагам под общ знаменател с някои от колегите му превеждащи филми. :yes:
Ще помоля Диспечера да разчисти онова с ръцете - все пак е пост, съдържащ насилие. :hi:
piko1:
Христо Христо метафора бе брат метафора ама хаиде за да ти е по мирна главицата го изтривам щом е насилие :spiteful:
Der Hetzer:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=3247.msg76553#msg76553 date=1334480294 --- пост, съдържащ насилие. :hi:
--- Край на цитат ---
Aми че то за българските политици това, което мнозина от Вас възприемат като "насилие" би трябвало да е само тонизиращ масаж, те заслужават много повече :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия