Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
pach:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3247.msg76994#msg76994 date=1334942688 ---С горната карикатура или каквото е там по-скоро ще опразним България.
Ето обаче какво правят някой други младежи.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=889050
--- Край на цитат ---
Вчера попаднах на документално филмче за американските музей по Дискъвъри.
Серията беше за музея към Институт Джеферсън. Ами там да видиш какви неща са направили,
във връзка с различни открития , изобретения и науката като цяло. Страхотни макети и действащи ...
атракциони които обясняват устройството на сърцето например - най-голямия макет на сърце на планетата,
в които движещите се деца с авсеедно кръвните клетки. Тренажори (достойни за професионалисти)
в които децата се опитват да управляват различни уреди, обясняващи законите на гравитацията, електричеството и тем подобни.
Та гледах го,....вярно че е рекламно филмче, ама имаше какво да се види и научи дори, ...и си мислех че ние тук
"умните глави" се присмиваме често на тъпнята на хАмериканците. Да ама те поне искат да покажат на който се интересува
от детската аудитория, науката, техниката и истинския живот (извън компютрите).
А ние!??!?!?!
(ето още една причина за трансформация на форума)
Der Hetzer:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3247.msg76994#msg76994 date=1334942688 ---С горната карикатура или каквото е там по-скоро ще опразним България.
--- Край на цитат ---
Че какво лошо има в едно такова обезлюдяване?
Тъкмо ще има работа за всички, всеки ще притежава по 20 апартамента и 30 коли, няма да е толкова гъсто и пренаселено, няма да има задръствания по улиците и опашки по магазините... :haha:
Слуховият ми апарат, както и сетивните ми и обонятелни средства няма да бъдат тормозени, разбира се ще бъде оставен един санитарен минимум, които да вършат грязната работа като гмуркане в каналите с отходни течности, миенето и чистенето на улиците итн.
Vlado:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg77041#msg77041 date=1334996333 ---Че какво лошо има в едно такова обезлюдяване?
Тъкмо ще има работа за всички, всеки ще притежава по 20 апартамента и 30 коли, няма да е толкова гъсто и пренаселено, няма да има задръствания по улиците и опашки по магазините... :haha:
Слуховият ми апарат, както и сетивните ми и обонятелни средства няма да бъдат тормозени, разбира се ще бъде оставен един санитарен минимум, които да вършат грязната работа като гмуркане в каналите с отходни течности, миенето и чистенето на улиците итн.
--- Край на цитат ---
Вчера беше рождения ден на Адолф Хитлер. Това ли така "благотворно" повлия на човеколюбивия ти по начало характер?
pach:
Неееее, :no:
не си разбрал - утре е рожденния ден на Ленин,
а той е бил страхотен човеколюбец!!! :sarcastic:
:hi:
Vlado:
Тогава да споменем и другаря Сталин - виден хуманист и борец за граждански права, дълги години с успех прокарвал тези свои прогресивни идеи върху горкия руски народ. :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия