Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
pavel75:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3247.msg99999#msg99999 date=1435133784 ---Владо, мисля, че ти се оливаш. Именно че сме в свободна страна мога да чета, мога и да не чета.. Мога да пиша, мога и да не пиша... Мога да чета и да коментирам по същество, мога и не... И тук нямаше да пиша, ако Тано не беше попитал изрично неща, които или не си прочел, или не си ги схванал изобщо. А в онази тема както виждаш нищо не пиша и почти не я чета след първия пост. Причините съм ги изложил по-горе. А това че я използвате за поредното изкуствено "съживяване" на заспалия форум, а аз ви преча - проблемът не е в мен, повярвай ми. Писането на теоретични локуми и невероятни сложнотии без реално приложение в моделните влакове не води до нищо съществено в практиката. Друг е въпросът, че казвам разни нежелани, но известни и добре премълчавани и замазвани истини, които винаги ви действат като удар от гръмотевица...
--- Край на цитат ---
Това, че имаш право да коментираш е неоспорим факт, но поне аз не съм те упълномощил да говориш от мое име. На мен темата ми е интересна и я следя. Дали ще я приложа или не си е мое решение. Ти вече каза, че не искаш да помагаш, ще те помоля да не пречиш.
Благодаря предварително.
Adrian:
Някой е срал в моя кенеф !
Не е пуснал водата !!
О, Епохо , дай ми сили да мълча !!!
Величко:
Само ЦСКА &bgflag https://www.youtube.com/watch?v=n_IkFL6YwIc
Best Ripper:
Само Антифриз!!! https://www.youtube.com/watch?v=ca8zAuZwtPw
Best Ripper:
--- Цитат на: TANO link=topic=1196.msg100570#msg100570 date=1439992042 ---Писмо от Пернишка Община до Софийска Община:
“Тука много бездомни кучета се навъдиа“
Отговор от Софийска Община:
“Добре, ще ви пратим екип да кастрира кучетата“
Отговор от Пернишка Община:
“Ама вие не сте разбрали. То убаво да ги кастрират, ама...они не ни ебат. Они ни апат!
--- Край на цитат ---
Седим си аз, тъпеем си.. Уж некъФ "високоЕнтелектуален форум се бараме... Гледам от 11 дни стои един пост... Според мен с доста неприемлива дума /нарочно съм я подчертал, барем някой силноотговорен фактУр да вземИ да я забележи, даго еба../ Ама не, нема рИакция. Еееей, друго си е да ти викат "професоре" - можеш да си пишеш всякаква шитня из форума... и няма кой дори забележка да ти направи, да не говорим да си коригира/редактира поста... Тия дни го писах и на един виден бивш админ, който продължава да се изживява на цербер.. Ама той нищо не отговоря, явно за някоЙ хора може всичко, за други - тц!
P.S. Дали и аз да не се пиша "академик" и да си пиша всякакви неща из форума, а? :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия