Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (11/129) > >>

Best Ripper:
Пламене, веднага мога да ти отговоря точно и конкретно защо оставям на всеки сам да си вземе решение...
Целта ми е една: най-накрая всеки нашенец да се научи, че трябва САМ да взима и отстоява своята позиция, да се научи САМ да поема и носи отговорност... Бягането от това е типичния резултат от действителността - всеки реве, че това и онова в държавата не струва, а когато ТОЙ трябва да вземе решение - никъФ го НЯМА!!! И после Пешо бил виновен на Гошо, че несъществуващата сестра на Пешо не била дала секс на Иванчо...  :pleasantry:
Какво се получава в хобито ли в тази светлина? Тръгва Пешо да прави нещо, но не знае точно как да го направи. Пита Гошо - Гоши си казва мнението, дава съвети. Пешо почва да го прави, ама още отначало нещо не му харесва, но си ТРАЕ. Прави всичко го гошовите указания и препоръки, въпреки че е с едно наум... Накрая, след завършването, установява, че резултатът изобщо не му харесва, напълно се различава от вижданията и целите му и почва да пищи: "Гошо е п***раст!" Ами че кой те караше да слушаш Гошо? Що не удари в масата и не каза: "На мен така не ми харесва, ще го направя иначе!" И да си отстояваш твоя начин... А начин не му се отстоява, защото носенето по течението е най-благо... Що трябва да правя макет, като е по-лесно други балъми да правят, аз да си направя по-дълбоки джобове, за да си държа яйцата през тях! Що да правя модели, състаряване, управление и т.н., като е много по-лесно да търся кусури на другите "леваци"?  :hi:

pach:
 :hi: :hi: :hi:

Подкрепям те напълно  :good: и ще те допълня с един известен "лаф":
"Ние няма да те нахраним с риба, но АКО ЖЕЛАЕШ може да те научим как да си я хванеш сам!"
...а дали "там" има риба (?) - ми не е наша работа въобще!"
 ...е моето допълнение!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

j.k.kolev:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg62112#msg62112 date=1308692114 ---
Само да Ви споделя, че аз съм си много добре, а и имам чисто нов задграничен паспорт. Спасявайте се поединично  :spiteful:

--- Край на цитат ---
В моя задграничен паспорт се появи една десет годишна виза, обаче съм си тук ;D. Как  да стоя в държава, чиято железница по принцип не харесвам?   Какво да им гледам грозните и бездушни  дизели на ония? Какво ми гарантира, че ще ми хареса местния моделистки клуб? Как би изглеждала 46-цата на техния макет без КМ?  Не би било професионално от хобистка гледна точка, да прескоча океана за едното нищо :yes:

pach:
 :ok: :ok: :ok:
 :lol: :lol: :lol:
 :hi: :hi: :hi:
Браво колега !!!

piko1:
Като толкова много се оплаквате в крайна сметка решението е едно ето ви го :
http://www.youtube.com/watch?v=PIWn5FS5FkU

докато спим с отворени очи  никога няма да разберем че песента на Социализма и Капитализма вече е изпята и докато всички тия който са в ония правителствените сгради не бъдат прокудени чрез сила никога ама абсолютно никога няма да променим нищо колкото и да го желаем
с желание и приказки нищо не се постига на по 30-60 годишна ( къде и повече )  възраст сте и все още не сте го разбрали този факт явно... иначе сега щяхте да сте на барикадите а не като преди 2 години да седите и да мишкувате и да гледате как децата на България биват пребивани от Органите на реда по Новините същите тия Органи които един месец по рано плачеха че са им малко парите а вие им Ръкопляскахте и се биехте в гърдите как това било правилно и колко много ги обичате нямам думи просто  но както казва една приятелка:

Welcome to Bulgaria! The country where kids grow up too early and where dreams die too soon. There's no Santa! And there's no real life here in hell. If you want to see poverty, misery, ignorance, insane pollution and a real jungle called with the beautiful name nation, that's the place you need!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия