Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
bdz43r:
Руската техника е толкова абсурдна комбинация между много сложно и съвсем елементарно, че никой нормален не може да разбере как работи, а това е необходимо дори, за да я изкопираш.
Best Ripper:
Руснаците единствено могат да крадат и брутално зле да копират.. поради липса на технологии, мърлящина и тъпотия... Затова още карат на немски калашник, защото 70 г. няма вече откъде да откраднат нещо ново. Всички им продават само остарели и изхвърлени неща... Ааа, впрочем има едно неповторимо руско изобретение - ТУХЛА ОТ ДЪРВО!!! :haha: :spiteful:
Best Ripper:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=3247.msg102331#msg102331 date=1450121396 ---Руската техника е толкова абсурдна комбинация между много сложно и съвсем елементарно, че никой нормален не може да разбере как работи, а това е необходимо дори, за да я изкопираш.
--- Край на цитат ---
Защото всичко е обгърнато и в най-висша степен на секретност в следствие на генетично развитата шпиономания...
pach:
За мен спора е приключил още при това неравенство!!!!!
16 000 000 > 0,1 .... или 10 копейки.
като напомням, че и двете суми са похарчени за средството, с което екипажите да пишат в безтегловност!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Der Hetzer:
Снежанка била много огладняла и ожадняла. Хапнала от всяка чинийка по малко зеленчук и хляб, и пийнала от всяка чашка по глътка вино — не искала да лиши само едного от всичко. После умората я надвила и тя лягала ту в едно, ту в друго креватче, но никое не отговаряло на ръста й: едно било много дълго, друго много късо. Тогава Снежанка излязла пред къщичката и се опитала да запали танка "Армата", но той само се задавил, изпуснал синкав дим и утихнал.
Притъмняло съвсем и дошли стопаните на къщурката — седем джуджета. Запалили седемте си свещички, в къщурката светнало и те познали, че някой е влизал, защото не всичко било наредено така, както го оставили.
Първото рекло:
— Кой е седял на столчето ми?
Второто:
— Кой е ял от чинийката ми?
Третото:
— Кой е отчупил от хлебчето ми?
Четвъртото:
— Кой е хапнал от гозбата ми?
Петото:
— Кой е бъркал с виличката ми?
Шестото:
— Кой е пил от чашката ми?
Седмото:
— Кто, чорт возми, сломал непобедимую "Армату"?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия