Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
Mixy:
Не съм сигурен дали и как трябва да реагирам на горното - пиша само защото коментарът ти е докладван.
Какъв точно ти е проблема?!?
Защо "БЪЛГАРИ" е в кавички?
Защо реши, че никой не се е сетил за празника? Само във форума ли следва да се отбележи?
Ако е във Фейсбук брои ли се? Или напр. с деца като посещение във Военноисторическия музей?
И защо си мислиш, че никой не вее трикольора? Ако не е от балкона, или ако е в друг ден, не се ли признава?
Въобще, кой си ти, че да държиш сметка във форума за това как участниците трябва да празнуват???
Единствената причина да не изтрия горното "поздравление", което е в пълен разрез с правилата за уважение на другите участници е, че все пак е празник и че предвидливо си го написал в темата за чесане на езици и клавиатури...
Mixy,
Администратор на Railwaypassion.com
pach:
Нали си е в правилната тема все пак и ти си съгласен.
На въпросите ти:
1. Проблем нямам, макар докладвания пост да се опитва да вмени такъв. Май пак се прехвърля топката на моята глава...
2. Защото искам да ги дистанцирам от Левски и Ботев.( както и аз)
3. Тук никой не беше написал едно честито. Забранените теми са да се честитят именни и рожденни дни, не и национални празници. ( макар не всеки да го спазва).
4. Разбира се, че не само във форума следва да се отбележи, но било хубаво нали!?
5. И във фейсбук се брои, но то си е за фейсбук.
6. По въпроса за децата и НВИМ, си е лично отношение към семейството и българската история.
7. Не мисля, а виждам. Излез на улицата и преброй флаговете ако се съмняваш.
8. Всеки ден и всеки балкон става...Но колко са!?
И въобще аз съм един обикновен член на форума
( като гледам как вървят нещата явно пак ще ме няма скоро) който показа възмущение от начина по който тук се отбеляза или не националния празник на България!!!
Нима нямам право на мнение, по макар е в несериозна тема?
Тук нали всички са българи ( без кавички) тогава не би трябвало да има проблеми. Не смятах, че има и други които, дори са се обидили и обадили.
Може би трябваше да го напиша в темата с вицовете, защото е на път да се превърне в такъв...
Щеше да е смешно...Ако не е ....
Best Ripper:
Величко:
Цитат от "Народът срещу Лари Флинт"
"До уши съм пълен с неприязън."
j.k.kolev:
Да разведрим темата със Sterbend.
https://www.youtube.com/watch?v=uttz-ieGP2I
ако изслушате песента поне до 7:20 всички дрязги във форума ще ви се сторят незначителни...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия