Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (119/129) > >>

pach:
Сам си го публикувах тук.
Защото ...
1. Сам си си отговорил на въпроса.
и
2. Не съм убеден дали мошениците са крайно число.
а и
3. Ако там повдигнем въпроса, само ще получат допълнителна легитимност.

Ама тук не е Швейцария и трудно биха ни заблудили.
Надявам се компетентните органи да си свършат работата и да
си повдигнат рейтинга чрез графата " разкрити далавери"!
 :hi:

Best Ripper:
Защо американците НЕ живеят по-добре от българите (Разговор с един американец)

Old Boris:
Отново постове извън нашите любими влакчета :wild:. Не ми ясна целта на това писание-интервю с измискения "американец Иван", но е доста далеч от реалностите. За много от нас ще е по-интересно да има неща за клубовете за влакови модели, за впечатления от дейностите в моделирането, новостите, предлагани от тяхната асоциация и производители, вместо елементарна антиамериканска пропаганда от измислени хора. Стана реч преди, че кой къде как се чувства, къде предпочита да живее си е дълбоко личен проблем. Така че да се съсредоточим към нашето любимо хоби. :hi: bg&flag

Best Ripper:
Ами хайде де... Пиши, показвай, коментирай влакчета... Или пак по нашенски - дайте да дадеТЕ!  ::)

Adrian:
 :drinks:

Понеже си пия кафето , а Грегъри не ми е подготвил нищо за доброутро , а адашът му -тенисист е наблегнал на рекламата - няма ли поне някакви новини от космическата одисея на Мъск ??
Вчера карах известно време зад една тъмносиня Тесла 2 с варненска регистрация и пътникът до мен се изказа " красиво , но е тесла на возия!" -  "Ней верно ! - пламенно отвърнах аз - Пламен се е возил и каза , че е супер!" .."хем на 3D принтер я правил!" и дружно се смяхме..,
айде - празниците с усмивка ! БДЖ на 3 моретаа + Плутон!!  bg&flag

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия