Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Трудов ентусиазъм 4
emilchaushev:
Темата стана почти като сапунка, но поне има действие :)
Започвам я с малко стари снимки от преди седмица и има развитие, което не съм снимал, че нямам никакво време да отскоча, а Васята е достатъчно скромен за да я подхване. Ако някой има снимки след 15.06.2011 да поства, защото знам, че и релсите са почти поставени.
Иде реч за нов завой съставен от два модула.
Наслука!
Предстои окабеляване, което ако имам време и има мегдан да се прави в събота ще осъществя (ако не ме е изпреварил някой мераклия).
Ландшафтната част ще почака да се върна на 10.07. и тогава я подпуквам
pach:
Събота е ден на отворените врати и ако е като останалите - щи има толкова хора,
че май няма да е удобно за работа. Но ще видим на място де...
То и стария завой на Вася/Иво не е ли от две части?
;D
Vlado:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3249.msg62181#msg62181 date=1308829179 ---Предстои окабеляване, което ако имам време и има мегдан да се прави в събота ще осъществя (ако не ме е изпреварил някой мераклия).
--- Край на цитат ---
Почти съм сигурен, че Васята миналата събота окабеляваше, тъй че може би това вече е факт. :)
niki:
Въпреки че са ми мъгла тоците, аз съм сигурен, че окабеляваше, защото в едната ръка имаше кабели в другата клещи :haha: :drinks:
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3249.msg62192#msg62192 date=1308838301 ---
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3249.msg62181#msg62181 date=1308829179 ---Предстои окабеляване, което ако имам време и има мегдан да се прави в събота ще осъществя (ако не ме е изпреварил някой мераклия).
--- Край на цитат ---
Почти съм сигурен, че Васята миналата събота окабеляваше, тъй че може би това вече е факт. :)
--- Край на цитат ---
Което значи че тук се качва стара информация май!!!! ;)
В тази връзка, няма ли най-после да ни изненада някой с прав модул след моя завой!!!
Вси уши, криви , кранове, гари... :on_the_quiet:Дайте само един прав модул още!!!
Уж някъде, някога цели три се почнаха (и то доста отдавна)...поне два ще съберем още в Клуба...
:search: :search: :search: :search: :search: :search:
(то в това помещение за повече място няма де...)
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия