Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Taert
taert:
Дойде време и аз да покажа какво съм започнал. Малко цари хаос, но е творчески такъв. Тези дни ме обхвана ентусиазъм та понаправих това онова по макета въпреки, че не му личи. Все още не съм положил изцяло трасето, а на доста места където съм го положил имам да го преправям, но основното, което тези дни направих е фронта, където е гарата и разклоненията на релсите по различните кръгове. Малко е гадно, че трябва да клеча на пода за всичко, което правя, но това беше цената за по-голям макет. Чакам препоръки, въпроси, кой каквото му е на душата... :)
By taertsf at 2011-06-29
By taertsf at 2011-06-29
By taertsf at 2011-06-29
niki:
:good:Колеги не се стеснявайте ;D, аз няма да коментирам, понеже съм пристрастен и имам преки впечатления от този проект и макета.
toniemi:
В момента изглежда,само ти си знаеш какво правиш,но по-нататък и ние ще придобием представа!
Успех в начинанието!
Снимай макета от по-далече,за да се види плана на фигурата.
fpk1999:
Браво! :clapping: :clapping: :clapping:.
Все повече макети се появяват във форума! :clapping: :good: :dance1:
taert:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3258.msg62601#msg62601 date=1309377535 ---В момента изглежда,само ти си знаеш какво правиш,но по-нататък и ние ще придобием представа!
Успех в начинанието!
Снимай макета от по-далече,за да се види плана на фигурата.
--- Край на цитат ---
Пробвах, ама не става, пречи ми стената. :) Макетът не е много малък около 3м на 4м е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия