Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

30 юни 1971 - Трагичен ден за българският футбол..

<< < (2/3) > >>

pach:
Венциии...кротни малко  :angry:
-------------------
Голяма трагедия!!!
Въпреки че съм Славист, винаги ще ми е тъжно за двама левскари!
Вечна им памет!!!
 :( :( :(

Best Ripper:
Пламене, кво да кротвам? Гунди да беше кротвал... А не да е карал като изтребител... Знаеш ли колко пъти е спиран за превишена скорост др. Аспарухов, а? Но понеже е ченге /всички играчи на Левски по онова време са се водели към ДС/, винаги са го пускали "другарчетата му по пагон". Включително и министърът на вътрешните работи Солаков /като див левскар - той по-късно разреши и погребението му и Т.Ж. го уволни/ му е бил див и сляп фен - дори му е подарил въпросната "Алфа", която е била съвсем нова и е била конфискувана на митницата. По думите на най-добрите ни автомобилни състезатели по онова време, въпросната кола е била "неуправляема" или "трудно управляема" дори за тях, камо ли за някакъв младок шофьор с преголямо самочувствие, носен от "народния ентусиазъм"... Но това не му е пречело да я кара не с една, а с две тухли "чеворки" върху газта! Никой не го е спрял! Дори веднъж го засичат в София да кара с около 160 км/ч.!!!! Това насред града, по тогавашните улици!!! Нооооо.. това не се казва, както се вика "уронвал му се прИстижъ"... Е, намери си го престижа накрая, колкото и да звучи грубо, ама фактът е налице... Търсел си го е и го е намерил... По нормалния свят на такива им викат "самоубийци" или "камикадзета"... "Живей бързо, умри млад..." Далеч не е единственият случай по света...  :hi:

P.S. Друг по-пресен случай няма да го засягам... Също с фатален край, също от ченге в пореден неуспешен опит да обори законите на физиката...  :(  Но и тогава никой не посмя да каже причината и истината...

KRAKOMOBILA:
Аз ще кажа едно - За мъртвите или хубаво или нищо - тъй, че по-добре замълчете.

niki:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3260.msg62730#msg62730 date=1309503338 ---Аз ще кажа едно - За мъртвите или хубаво или нищо - тъй, че по-добре замълчете.

--- Край на цитат ---
:good: :hi:

mitko359:
Скоро чух някъде че до паметника на мястото на трагедията цскарите били написали ,, Всички от Левски при Гунди" надявам се че разбрахте какво са имали предвид злобарите написали това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия