Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Какво влакче да взема

<< < (5/10) > >>

XRISTO:
И аз съм с такива стрелки. Между другото, забележката ми за цената е, защото новите ентусисасти набързо охладняват като ги пратите при Брава, Роко, Флайшман и Тилиг - Елит. Щадете ги малко, и без това моделистката каста се топи, според последните проучвания.  :hi:

widowmaker:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3261.msg62819#msg62819 date=1309706770 ---И аз съм с такива стрелки. Между другото, забележката ми за цената е, защото новите ентусисасти набързо охладняват като ги пратите при Брава, Роко, Флайшман и Тилиг - Елит. Щадете ги малко, и без това моделистката каста се топи, според последните проучвания.  :hi:

--- Край на цитат ---

Това хоби не е като да събираш салфетки...

XRISTO:
Че не е - не е, обаче не означава, че като е криза и ще го затрием, че не било като събирането на салфетки. Лично аз проблеми с цените нямам, защото съм си решил какви компромиси мога да направя, обаче съм сигурен, че новите като ги запукате с тези фирми и цените им - изпадат в шок.  :hi:

Best Ripper:
Мда, отново известния проблем... Парите, салфетките, надуването на перки...

1. Бих препоръчал на колегите, силнозалитащи и пъчещи се с прескъпи /необезателно най-качествени модели/, когато дават "препоръки"  за зверски изваждания на нови моделисти да им осигуряват и съответните финансови субсидии... Защото за пореден път трябва да го обявя на всеослушание, че когато не се знае финансовото състояние на моделиста, както и неговите маркови и житейски предпочитания, е чиста подигравка и гавра да му препоръчваш възможно най-скъпото /но не най-качественото - безсмислено е да ми се обясняват някои това положение, след като самите те реват из ревютата си, че един кой си "Велик" производител отново се е осрал с новия си модел в това и това отношение.../
2. Като следствие на първото... Когато препоръчвате на други "събиране на салфетки", "колекции от бирени капачки" и прочие неуместни сравнения, колко от вас биха купили на детето си локомотиви за по 300-500 евро и вагони по 100-200 евро и биха го оставили да си прави с тях катастрофи и прочие екшъни? А? Да ви чуя?

3. Не е зле да в подписите вече да се добавят и нови титли като "Пико-хейтър", "Мерклин fucker", "Брава лъвър", "Роко GOD" и прочие... Така независимите посетители на форума много по-лесно ще се ориентират в предпочитанията ви /личните/ и просто няма да ви ангажират и тормозят с въпросите си...   :hi:

toniemi:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3261.msg62825#msg62825 date=1309716846 ---Мда, отново известния проблем... Парите, салфетките, надуването на перки...

1. Бих препоръчал на колегите, силнозалитащи и пъчещи се с прескъпи /необезателно най-качествени модели/, когато дават "препоръки"  за зверски изваждания на нови моделисти да им осигуряват и съответните финансови субсидии... Защото за пореден път трябва да го обявя на всеослушание, че когато не се знае финансовото състояние на моделиста, както и неговите маркови и житейски предпочитания, е чиста подигравка и гавра да му препоръчваш възможно най-скъпото /но не най-качественото - безсмислено е да ми се обясняват някои това положение, след като самите те реват из ревютата си, че един кой си "Велик" производител отново се е осрал с новия си модел в това и това отношение.../
2. Като следствие на първото... Когато препоръчвате на други "събиране на салфетки", "колекции от бирени капачки" и прочие неуместни сравнения, колко от вас биха купили на детето си локомотиви за по 300-500 евро и вагони по 100-200 евро и биха го оставили да си прави с тях катастрофи и прочие екшъни? А? Да ви чуя?

3. Не е зле да в подписите вече да се добавят и нови титли като "Пико-хейтър", "Мерклин fucker", "Брава лъвър", "Роко GOD" и прочие... Така независимите посетители на форума много по-лесно ще се ориентират в предпочитанията ви /личните/ и просто няма да ви ангажират и тормозят с въпросите си...   :hi:

--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия