Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Коя да е следващата гара за макета в клуба?
fpk1999:
Не съм член на клуба и не знам дали трябва да пиша в тази тема и да предлагам идеи ама за всеки случай ще дам идея:
Стрелча е много хубава гара,боядисана в топъл цвят,спретната и чиста и се намира на една прекрасна линия и предлагам следващата гара да е тя :)
Ама не разбирам какво им е селското в тоя тип гари :angry:.
П.П. Защо не си изберете няколко гари и не пуснете анкета в темата.Тази гара която има най-много гласове ще бъде следващата гара :hi: :pardon:.
XRISTO:
Ще е някакъв сантимент, а и ще се увековечи, иначе не е кой - знае какво, спор няма, а и е товарна, но пък така или иначе вече е история - поне да се помни по някакъв начин. Иначе и аз не съм член, но пък някой ден, когато българинът стане по - космополитен може и да стана, кой знае. Определено това е клубът от който се интересувам и в който бих членувал. :good:
TheJackal:
XRISTO, не се чуди, а вземи та стани част от този клуб. Аз го направих и не съжалявам! Знаещ, че съм от Бургас на 400 километра, но когато съм в София и съм в клуба, сред приятелите ми се зареждам с енергия месеци наред, за което им благодаря. :hi: Ловеч е на много по - малко километри и предполагам поне веднъж в месеца ще можеш да се разходиш и начешеш крастата. Помисли си!? :yes: :good: :drinks:
liro4605:
Помислете го хубаво.Вижда се че резултататите са повече от добри но труда си е къртовски.Пресъздайте това що утре нема да го има.
Накефих се на тази снимка-избутани са пристройките и така е още по яко.
http://prikachi.com/images/212/3530212G.jpg
pach:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3265.msg63025#msg63025 date=1309968974 ---Помислете го хубаво.Вижда се че резултататите са повече от добри но труда си е къртовски.Пресъздайте това що утре нема да го има.
Накефих се на тази снимка-избутани са пристройките и така е още по яко.
http://prikachi.com/images/212/3530212G.jpg
--- Край на цитат ---
То аз на чертежа не ги правих, ама добре че я реновират щото сега повече ще прилича на
модела който и правя...само дето трябва да боядисвам някой неща отново. :scratch_ones_head: :haha:
Дай още снимки ако имаш - новата визия ми харесва! :hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия