Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
ЗА ЛЕПИЛАТА
nilfe:
--- Цитат на: niki link=topic=3273.msg64852#msg64852 date=1315585967 ---Или казано направо- не става с умуване и чудене, а с проби. :hi: :drinks:
--- Край на цитат ---
При модел на локомотив за 250-300 евро, първо ще го осереш от проби, пък после ще се чудиш как да го оправиш. Теорията върви ръка за ръка с практиката. Не познаваш ли пластмасата е трудно да избереш лепилото. Много от лепилата осират нещата мигновенно (личен опит) и после оправия няма. :yes:
TheJackal:
Лично за мен, по - добро лепило от дихлоретан няма. Същото е и с чист етер. Лошото е, че трудно се намират вече. :)
niki:
--- Цитат на: nilfe link=topic=3273.msg64874#msg64874 date=1315722576 ---
--- Цитат на: niki link=topic=3273.msg64852#msg64852 date=1315585967 ---Или казано направо- не става с умуване и чудене, а с проби. :hi: :drinks:
--- Край на цитат ---
При модел на локомотив за 250-300 евро, първо ще го осереш от проби, пък после ще се чудиш как да го оправиш. Теорията върви ръка за ръка с практиката. Не познаваш ли пластмасата е трудно да избереш лепилото. Много от лепилата осират нещата мигновенно (личен опит) и после оправия няма. :yes:
--- Край на цитат ---
Добре де, това е несериозно, кой ще прави такива проби, естесвено, че първо се опитва другаде и после се прилага на модела за 200 евро, освен това, мисълта ми беше чисто принципна, защото ако говорим с детайли, не само лепилото е важно, а и с какво се полага/как/ и при каква температура/температура при самата работа и за съхранението на лепилото преди употребата/Освен това има и още нещо, зависи от материалите , но има различни случаи-маже се само едната или и двете повърхности и тн. И за ФИНАЛ , пак ще кажа, как да приема непрекъснато теоритизиране, при положение, че от над 30 години се занимавам с това/ както казах без проблеми до този момент. :drinks:
niki:
За да бъда разбран правилно, най- кратко тезата ми е следната- всичко се лепи или печата, просто трябва правилното лепило/ боя. Естесвено трябва и да има познания/ не отричам теорията- просто на практика реално има разлики и там е силата на пробите и респективно натрупания опит. :drinks:
liro4605:
По принцип лепя корка с Прома.Става ли да го лепя и с Moment на Henkel? :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия