Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
ЗА ЛЕПИЛАТА
piko1:
вадиш игличката и смучеш :D внимателно иначе има опасност да се нагълташ по невнимание ;)
по принцип контакта не оставя следи не знам какво имаш предвид под бели петна може да си понацвъкал тогава вече се образуват
gregary:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3273.msg76109#msg76109 date=1333782470 --- а и тръбичката му се запуши, а тя е много тънка и няма да стане с игла... някой да знае и как мога да я отпуша?
--- Край на цитат ---
Аз я отпушвам,като нягрявам леко тръбичката със запалка.Така лепилото се изпарява и тръбичката се отпушва.
liro4605:
Poly Cement на Humbrol (12ml тубичка) Ползвам това и съм доволен.
Ники обаче ще е най-специалиста в тази област понеже е свързано и с работата му.
Rizar:
Ок. Благодаря! :good:
nilfe:
Аз бих препоръчал TAMIYA CEMENT http://www.ebay.de/itm/Tamiya-Plastikzubehor-87003-Polystyrolkleber-Cement-40ml-f-Hasegawa-Revell-/370599313012?pt=Standmodelle_Baus%C3%A4tze&hash=item564970be74
След всички опити с какви ли не лепила стигнах до извода, че по-добро от това лепило няма. Не оставя никакви следи след залепване и съхне много бързо, като в същото време не е моментно. Японците предлагат и екстра течлив вариант, който е като водичка, но влиза и в най-тесните фуги и лепи със същия успех.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия