Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
ЗА ЛЕПИЛАТА
liro4605:
Трябва да го пробвам щом казваш че е добро.Може да се намери и тук.
http://www.hobbyland.bg/search.html?parentID=Modeling&makerID=16&brandID=0&scaleID=0&typeID=51&colorID=0
niki:
пак опираме до опит, ще ти кажа, как не се запушва, за да не се налага да я отпушваш- преди да затвориш капака, стискаш шишенцето, така излиза въздуха, и като завиеш капачката , пускаш, така никога няма лепило по ..човката,, :good:
Rizar:
--- Цитат ---Не оставя никакви следи след залепване
--- Край на цитат ---
Благодаря! Ще го пробвам щом не оставя никакви следи, за мен това е много важно, на контактата понякога се случи капне една капка без да искаш и после ако тръгнеш да го чистиш става по- лошо.
Благодаря и на теб niki за съветите и на другите дето писаха в темата! :hi:
ankar:
Ще използвам темата и аз да питам Ники за нещо.И така, имам два роковски вагона ,за които ми трябва подходящо лепило.Първия е с отчупен буфер, пробвах с ревелското ,но не се получава,буфера си пада отново и отново.На втория трябва да залепя метална табела върху една от страните, но производителя не казва какво да ползам зацелта.Ще съм благодарен на някакви идеи !
:hi:
Best Ripper:
За твърди пластмаси /най-различни материали, но твърди, неогъващи се/ ползвам от доста време Bison Plastic и досега не ми е отказало. За разнородни материали и такива с огъване /примерно обувки и чехли/ ползвам Bison Kit Universal /което е тип хелметекс/, но лепи по-здраво и не старее в тубата така бързо както нашата "Прома", "Хелми" и подобни... Така че за буфера първото лепило, за табелата - второто... :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия