Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

ЗА ЛЕПИЛАТА

<< < (10/14) > >>

niki:
Грег, за табелата - аз бих го залепил  с  RODI- така се казва моментно лепило, смея твъро да кажа много по добро от капчици и тн- не е популярно защото е спезиализирано и се продава само във ,,васкони, то е от рода на ацетатните лепила, може да лепи всичко към всичко, / примерно дърво към стъкло/ но с условието че са неподвижни повърхностите, / както е споменал и Венци/ ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА ТЕЗИ ЛЕПИЛА Е СЛЕДНИЯ-  когато нанасяш не трябва да е по края а в средата,за да не се появи озветяване/в бяло/ от изпаренията, спазили се това няма проблем. за буфера 2 варианта, зависи ит пластмасата или хлорофор, или тангит- но напрактика /както беше обяснил и Гроздан- по научно/ те не лепят а въздействат химически и разяждат двете повърности и става изключително здраво :good:

ankar:
Благодаря за съветите ! Васкони в Дружба ли се намираше ?

niki:
да, в дружба е --http://www.vascony.com/ за по лесно и телефони.,.И още едно допълнение ще направя- НА ПРАКТИКА, лепилата /и не само / са ,,рожби,, на 4, 5 големи концерни, визирам европейския съюз, защото само те са сертифицирани да произвеждат химически суровини, не става въпрос само за лепила, но и за торове, за пестициди, за антиинсекти и тн. може да има много опаковки и търговски марки, но изходните продукти за тяхната направа са едни и същи- примерно -BASF, HENKEL  И ТН, следобед ще постна много красноречив пример, за съпътстващи материали - а именно, , може да си купите пластир за направата на терен,, предлага го  фалер- но те не са химически концерн- лентата е широка 20 см,  и дълга 2 метра за 6,95 евро- от аптеката на ъгъла си купувате бинт- гипсов- абсолютно същия за 2, 35 лева, и 20 см, но на 2, 70 метра.Същото се отнася и за водния ефект- на практика това  е неотрален силикон, какъвто се използва за лепене на огледала- да не въздейства на амалгамата/агресивните я разяждат/ С други думи  иде реч за това, че всички неща на практика са прости, но разни опаковки с безкрайно завъртяни  имена, хвърлят нашего брата хобиста в лабиринта на чуденето и съмненията. :drinks  ПП- като казах еднакви имам пред вид еднакви в ценови  клас, и тип. :hi:

mitko0888:
Да попитам - трябва ми лепило, с което да си лепя вътре в коша на локомотива. Да прикрепвам от оловин тежести до светодиоди и жици. Ама когато реша - да мога да дръпна по-силно и да се отлепи. Да не разтваря пластмасата, да засъхва бързо, но не мигновено.

В момента за целта използвам горещ силикон и става перфектно за моите цели, но не ми е особено удобен за работа. Мога ли да го заменя с нещо в тубичка? 

niki:
значи не ти трябва лепило а хубав двоен скоч , на 3М

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия